Închide meniul

Ce salariu are William Baeten la FCSB. Gigi Becali l-a dus direct în TOPUL celor mai bine plătiți jucători

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2024, 16:37

Reclamă
Ce salariu are William Baeten la FCSB. Gigi Becali l-a dus direct în TOPUL celor mai bine plătiți jucători

Ce salariu are William Baeten la FCSB

Colaj cu William Baeten și Gigi Becali / Facebook FCSB și Hepta

Iată ce salariu are William Baeten la FCSB! Noul jucător de la echipa lui Gigi Becali este plătit „regește” de către patron.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgianul a ajuns la FCSB în această perioadă de mercato, de la FCU Craiova, echipă retrogradată în Liga a 2-a. Pentru această mutare, Gigi Becali a plătit suma de 300.000 de euro. De notat este că patronul campioanei a achiziționat doar 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Ce salariu are William Baeten la FCSB

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a dezvăluit că, din informațiile sale, William Baeten are trecut în contractul cu FCSB un salariu de 20.000 de euro pe lună.

”Am avut oferta de 1.200.000 de euro din Cehia anul trecut pentru Baeten și am refuzat. Dacă juca Baeten la FCSB, se vindea pe 3-4 milioane pe puțin.

Va avea 20.000 (n.r.- de euro salariu la FCSB), așa știu. E o treaptă mai sus. Părerea mea este că Baeten va fi unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB”, a spus Adrian Mititelu, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Acest lucru îl face al treilea cel mai bine plătit jucător din lotul campioanei. Pe prima poziție se află Vlad Chiricheș, cu 30.000 de euro pe lună, în timp ce a doua poziție este ocupată de Darius Olaru, care încasează, lunar, suma de 25.000, pe lună.

Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League

Se ştie lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League. În cazul în care va trece de Maccabi Tel Aviv, campioana ar urma să fie cap de serie, la tragerea la sorţi pentru următorul tur preliminar.

FCSB ar putea da peste adversare accesibile, în turul trei preliminar din Champions League. Campioana s-ar putea duela cu APOEL Nicosia, din Cipru, sau Jagiellonia, din Polonia.

Reclamă

Totodată, în cazul unei calificări, FCSB s-ar putea duela şi cu adversare de top, precum Sparta Praga sau Midtjylland, acestea două fiind adversarele de „speriat” din lista posibilelor oponente.

În cazul unei victorii cu Maccabi Tel Aviv, FCSB ar urma să se dueleze cu una dintre învingătoarele din următoarele meciuri, pentru un loc în play-off-ul Champions League:

  • Ludogorets (Bulgaria) – Dinamo Minsk (Belarus)
  • APOEL (Cipru) – Petrocub Hîncești (Moldova)
  • Malmo (Suedia) – Klaksvik (Insulele Feroe)
  • Shamrock Rovers (Irlanda) – Sparta Praga (Cehia)
  • Santa Coloma (Andorra) – Midtjylland (Danemarca)
  • Panevezys (Lituania) – Jagiellonia (Polonia)

Din faza play-off-ului Champions League, lucrurile se vor complica pentru FCSB, în cazul în care va reuşi să se califice în faza respectivă. Patru echipe puternice vor lua startul în competiţie, la momentul respectiv, acestea fiind Dinamo Zagreb, Steaua Roşie Belgrad, Galatasaray şi Young Boys Berna.

În cazul în care va fi eliminată de către Maccabi Tel Aviv, FCSB va pica în turul trei preliminar din Europa League, având asigurat play-off-ul din Conference League.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:34

EXCLUSIVAdrian Mihalcea, verdict despre FCSB înainte de meciul direct. Mesaj despre jucătorii lui Gigi Becali

20:13

Corvinul – Paksi, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim, la un pas de turul doi din Europa League! Echipele de start

20:08

Jucătorii de la Rapid s-au convins de Neil Lennon! Verdictul giuleștenilor, înainte de meciul cu CFR Cluj

19:53

Ronny Levy, avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv. Verdictul fostului antrenor al roș-albaștrilor

19:24

„Nu sunt gras!” Jovan Markovic vrea să le închidă gura contestatarilor: „Îmi doresc să dau cel puţin 10 goluri!”

19:09

Elias Charalambous, anunțul momentului despre William Baeten înainte de Unirea Slobozia – FCSB!

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 4 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 5 Cum se prezintă cei patru granzi în Ungaria? Analiza lui Adrian Georgescu înaintea Marelui Premiu al Ungariei 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și