Închide meniul

Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2024, 11:44

Reclamă
Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana

Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League!

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Hepta

Se ştie lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League. În cazul în care va trece de Maccabi Tel Aviv, campioana ar urma să fie cap de serie, la tragerea la sorţi pentru următorul tur preliminar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a trecut fără emoţii de Virtus, scor 11-1, la general, pentru a se califica în turul secund preliminar din Champions League. Partida tur cu Maccabi Tel Aviv se va disputa marţi, de la ora 20:00, în Ghencea, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League

FCSB ar putea da peste adversare accesibile, în turul trei preliminar din Champions League. Campioana s-ar putea duela cu APOEL Nicosia, din Cipru, sau Jagiellonia, din Polonia.

Totodată, în cazul unei calificări, FCSB s-ar putea duela şi cu adversare de top, precum Sparta Praga sau Midtjylland, acestea două fiind adversarele de „speriat” din lista posibilelor oponente.

În cazul unei victorii cu Maccabi Tel Aviv, FCSB ar urma să se dueleze cu una dintre învingătoarele din următoarele meciuri, pentru un loc în play-off-ul Champions League:

Reclamă
Reclamă 4

Din faza play-off-ului Champions League, lucrurile se vor complica pentru FCSB, în cazul în care va reuşi să se califice în faza respectivă. Patru echipe puternice vor lua startul în competiţie, la momentul respectiv, acestea fiind Dinamo Zagreb, Steaua Roşie Belgrad, Galatasaray şi Young Boys Berna.

În cazul în care va fi eliminată de către Maccabi Tel Aviv, FCSB va pica în turul trei preliminar din Europa League, având asigurat play-off-ul din Conference League.

FCBS a primit o veste uriaşă înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv

FCBS a primit o veste uriaşă înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv. Echipa lui Elias Charalambous va întâlni campioana din Israel, pentru un loc în turul 3 preliminar UEFA Champions League.

Reclamă

În perioada 26 iulie – 11 august vor avea loc Jocurile Olimpice de la Paris. Israel se numără printre participantele din turneul de fotbal, iar în lotul publicat de FIFA apar şi patru jucători de la Maccabi Tel Aviv.

Formaţia din Israel şi-a dat acordul ca cei patru jucători să participe la Jocurile Olimpice, în condiţiile în care echipele nu sunt obligate să îşi lase jucătorii la turneul olimpic de fotbal.

Jucătorii care nu vor evolua în dubla cu FCSB sunt Roy Revivo (21 de ani, fundaş stânga), Ido Shahar (22 de ani, mijlocaş central), Osher Davida (23 de ani, extremă dreapta) şi Dor Turgeman (20 de ani, atacant).

De asemenea, sunt şanse foarte mici şi pentru Felicio Milson să evolueze împotriva celor de la FCSB. Brazilianul a forţat un transfer, dar în cele din urmă a revenit la echipă mult mai târziu. El nu a fost în lotul echipei pentru meciul din Supercupa Israelului, dar a fost prezent la meci, acolo unde fanii nu l-au iertat.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:35

Topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal! Românul îl surclasează pe campionul european

14:31

Cursa de 100 de m liber de la Jocurile Olimpice 2024, unde Popovici vrea să scrie istorie, analizată de Cesar Cielo

14:18

Neluţu Varga a anunţat transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj! Lovitura uriaşă dată de clujeni

13:20

Haukur Thrastarson, noul coordonator de joc al lui Dinamo

13:19

Decizia luată de Galatasaray în cazul lui Alexandru Cicâldău! Unde se poate transfera mijlocaşul român

13:04

Gală Box Magnificent 7 LIVE VIDEO (sâmbătă, 19:00, AntenaPLAY). Spectacol total la Birmingham

1 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 2 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 3 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 4 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 5 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și