Închide meniul

Ronny Levy, avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv. Verdictul fostului antrenor al roș-albaștrilor

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2024, 19:53

Reclamă
Ronny Levy, avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv. Verdictul fostului antrenor al roș-albaștrilor

Ronny Levy, avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv

Hepta

Ronny Levy a venit cu un avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv. Fostul antrenor al roș-albaștrilor nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Levy a antrenat-o pe FCSB în perioada iulie – septembrie 2011. În momentul de față, acesta o antrenează pe Hapoel Haifa și a avut mai multe dueluri cu Maccabi Tel Aviv, adversara campioanei din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Ronny Levy, avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Maccabi Tel Aviv

Ronny Levy este de părere că FCSB are un avantaj în fața formației din Israel, având în vedere că aceasta nu va juca niciun meci oficial, până la duelul cu echipa lui Gigi Becali.

De asemenea, tehnicianul a subliniat faptul că Maccabi Tel Aviv este o echipă puternică și a dat de înțeles că nu trebuie subestimată.

”E un club foarte puternic și semnele sunt că va arăta și mai bine în noul sezon. A jucat excelent în Supercupă, primul meci oficial după pauza de vară. Nu va mai disputa însă nicio partidă până la întâlnirile cu FCSB, în timp ce echipa voastră va strânge deja două jocuri în campionat.

Reclamă
Reclamă 4

E un mic avantaj aici pentru români, plus detaliul că returul se va disputa la Budapesta (n.r. Bozsik Arena), nu în Israel. Pe ”Bloomfield”, cu 30.000 de fani în tribune, ar fi fost foarte complicat pentru FCSB.

E un grup solid, cu destule individualități: Zahavi, Milson, Kanichowski, Dor Peretz, Turgeman. Dar pericolul numărul unu rămâne Zahavi. E om care poate ucide meciul într-o secundă, la o fază. Va fi o luptă tactică foarte interesantă. La acest capitol e posibil să se facă și diferența, deși sunt multe detalii care pot înclina balanța”, a spus Ronny Levy, potrivit sportpesurse.ro.

Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv

FCSB se va duela cu Maccabi Tel Aviv pentru o calificare în turul trei preliminar din Champions League. Partida tur se va disputa marţi, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Reclamă

Mihai Stoica a transmis că preţurile biletelor la Tribuna a 2-a nu vor fi mai mari de 60 de lei, în timp ce la peluză, un tichet va costa între 30 şi 40 de lei. Meciul se va disputa în Ghencea, deoarece Arena Naţională nu este disponibilă în această perioadă.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a transmis că s-a luat decizia ca preţurile să nu fie unele mari, date fiind temperaturile extreme din Bucureşti.

„Surpriza o să fie că preţurile sunt ok. Pot să vă spun preţurile la tribuna a doua, sunt 60 de lei jos, 50 de lei sus. În peluză 40 cu 30.

Sunt preţuri ok pentru vară. Oamenii au voinţă destulă că vin şi stau în căldura asta”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:38 19 iul.

Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri

23:50

Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00)

23:47

Florin Maxim i-a luat tare pe jucători, deşi Corvinul a scris istorie în Europa League: „Am fost inexistenţi! Asta e mai grav”

23:39

Ce se întâmplă cu Cristi Săpunaru după ce a fost lăsat pe bancă în UTA – Rapid 1-1? Conducerea din Giulești a dat toate detaliile

23:20

Se ştiu toate adversarele echipelor româneşti din turul 2 preliminar al cupelor europene. FCSB, duel de foc cu Maccabi Tel Aviv

23:02

Câți bani a primit Corvinul Hunedoara, după ce s-a calificat în turul 2 preliminar al Europa League! Suma acordată de UEFA

1 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 2 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 3 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 4 Ce pact a făcut William Baeten cu FCSB! Totul a fost dezvăluit de Adrian Mititelu: „A refuzat şi CFR!” 5 Antrenorul care s-a exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu! Reacţie fermă: „E imposibil!” 6 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana
Citește și