Închide meniul

Victor Campenaerts a izbucnit în plâns după ce a câştigat prima etapă din carieră la Turul Franţei 2024

Publicat: 18 iulie 2024, 20:52

Reclamă
Victor Campenaerts a izbucnit în plâns după ce a câştigat prima etapă din carieră la Turul Franţei 2024

Victor Campenaerts a izbucnit în plâns după ce a câştigat prima etapă din carieră la Turul Franţei 2024

Profimedia

Victor Campenaerts a izbucnit în plâns după ce a câştigat prima etapă din carieră la Turul Franţei 2024. Victor Campenaerts (Lotto-Dstny) şi-a calculat perfect atacul la sprintul final în trei pentru a câştiga, joi, etapa a 18-a a Turului Franţei, desfăşurată pe distanţa de 179,5 km, de la Gap la Barcelonnette, relatează Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campenaerts a fost în trio-ul de frunte cu Michal Kwiatkowski şi Matteo Vercher, belgianul aşteptându-şi momentul în spatele celorlalţi doi ciclişti înainte de a exploda într-un sprint puternic în ultimii 200 de metri pentru a obţine prima sa victorie de etapă în Tur.

Victor Campenaerts a izbucnit în plâns după ce a câştigat prima etapă din carieră la Turul Franţei 2024

Sportivul în vârstă de 32 de ani a fost emoţionat după victorie şi a vorbit imediat prin apel video cu iubita sa şi copilul său.  „Visez la asta de foarte, foarte mult timp„, a spus Campenaerts, în lacrimi. „După Classics, am avut o perioadă foarte dificilă. Am avut un acord verbal cu echipa cu privire la prelungirea contractului şi am fost ignorat pentru o lungă perioadă de timp şi a fost foarte dificil. Am fost într-o tabără de altitudine lungă, dar prietena mea a fost acolo şi m-a susţinut în fiecare zi, însărcinată, şi m-am luptat să-mi termin programele de antrenament. Dar m-am răzgândit, am un viitor strălucit acum tot în ciclism. Am devenit tată şi am văzut doar ceruri albastre„, a mai spus belgianul, conform news.ro.

Tadej Pogacar şi grupul tricoului galben au terminat la aproape 14 minute în urmă, jucând la sigur şi conservându-şi energia înainte de următoarele două etape montane. Slovenul Pogacar şi-a păstrat tricoul galben şi îl devansează pe Jonas Vingegaard cu trei minute şi 11 secunde.

Turul se îndreaptă acum spre Alpi, iar etapa a 19-a de vineri este un traseu de 145 km de la Embrun la Isola 2000.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:38 19 iul.

Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri

23:50

Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00)

23:47

Florin Maxim i-a luat tare pe jucători, deşi Corvinul a scris istorie în Europa League: „Am fost inexistenţi! Asta e mai grav”

23:39

Ce se întâmplă cu Cristi Săpunaru după ce a fost lăsat pe bancă în UTA – Rapid 1-1? Conducerea din Giulești a dat toate detaliile

23:20

Se ştiu toate adversarele echipelor româneşti din turul 2 preliminar al cupelor europene. FCSB, duel de foc cu Maccabi Tel Aviv

23:02

Câți bani a primit Corvinul Hunedoara, după ce s-a calificat în turul 2 preliminar al Europa League! Suma acordată de UEFA

1 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 2 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 3 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 4 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 5 Ce pact a făcut William Baeten cu FCSB! Totul a fost dezvăluit de Adrian Mititelu: „A refuzat şi CFR!” 6 Antrenorul care s-a exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu! Reacţie fermă: „E imposibil!”
Citește și