Închide meniul

Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de finală de la Palermo! Româncele, în formă maximă înainte de Jocurile Olimpice

Alex Masgras Publicat: 19 iulie 2024, 8:47

Reclamă
Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de finală de la Palermo! Româncele, în formă maximă înainte de Jocurile Olimpice

Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de finală de la Palermo! Româncele, în formă maximă înainte de Jocurile Olimpice

Jaqueline Cristian / Profimedia

Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de finală de la Palermo. Cap de serie numărul 7, românca face un turneu foarte bun în Italia, cu câteva zile înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jaqueline Cristian va participa la Olimpiadă atât în proba de simplu, cât şi în proba de dublu, urmând să facă pereche cu Ana Bogdan.

Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de finală de la Palermo! Româncele, în formă maximă înainte de Jocurile Olimpice

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian, cap de serie numărul 7, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Palermo (Italia), dotat cu premii totale în valoare de 232.244 de euro, după ce a dispus de italianca Lucia Bronzetti cu 6-3, 6-2, potrivit agerpres.ro.

Cristian (26 ani, locul 66 WTA) s-a impus după o oră şi 48 de minute în faţa finalistei din 2022 (învinsă de Irina Begu în ultimul act).

Jaqueline Cristian, care are acum 4-0 în meciurile directe cu Bronzetti (25 ani, 70 WTA), şi-a asigurat un cec de 5.750 de euro şi 54 de puncte WTA.

Reclamă
Reclamă 4

În sferturi, Jaqueline Cristian o va înfrunta pe chinezoaica Qinwen Zheng (21 ani, 7 WTA), principala favorită.

Românca a ieşit învingătoare în ambele meciuri directe de până acum, cu 6-3, 6-2, la Roma (ITF), în primul tur, în mai 2019, şi cu 6-1, 6-4, la Palermo, în optimi, în 2021.

Irina Begu va juca în sferturi contra americancei Ann Li (24 ani, 127 WTA), care a învins-o cu 7-5, 7-5 în 2021, la Tenerife, în sferturi.

Reclamă

Irina Begu este în formă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris! Românca s-a calificat în sferturile de la Palermo

Irina Begu este în formă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Românca s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Palermo, după victoria în faţa numărului 62 WTA, Aramtxa Rus.

Irina Begu va reprezenta România la Jocurile Olimpice. Jucătoarea de pe locul 142 WTA va juca atât în proba de simplu, cât şi la dublu, alături de Monica Niculescu.

Irina Begu, locul 142 WTA, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 de la Palermo, potrivit news.ro.

Begu a trecut în optimi de favorita 5, olandeza Arantxa Rus, numărul 62 mondial, scor 6-2, 7-5. Meciul a durat o oră şi 54 de minute.

În faza următoare, românca o va întâlni pe Ann Li (SUA, 127 WTA), cea care a învins-o în optimi pe Erika Andreeva.

Prin calificarea în sferturile de finală, Begu şi-a asigurat un premiu de 5750 de euro şi 54 de puncte.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:57

VideoLa Jocurile Olimpice de la Paris, România aşteaptă cele mai multe medalii de la canotaj

13:24

Jocurile Olimpice 2024 | Un australian şi-a amputat degetul pentru a ajunge la Paris: „Încă trebuie să mă obişnuiesc cu asta”

13:09

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să transfere un „tricolor”! Giovanni Becali a confirmat totul: „M-au sunat!”

12:50

VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 17:05

12:49

Ianis Hagi a luat decizia finală în privinţa viitorului lui! Ce le-a cerut agenţilor

12:42

„Îmi merge direct la inimă” Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume”

1 Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00) 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 16:05 4 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 5 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 6 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?”
Citește și