Închide meniul

Irina Begu este în formă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris! Românca s-a calificat în sferturile de la Palermo

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2024, 23:17

Reclamă
Irina Begu este în formă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris! Românca s-a calificat în sferturile de la Palermo

Irina Begu este în formă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris! Românca s-a calificat în sferturile de la Palermo

Irina Begu / Profimedia

Irina Begu este în formă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Românca s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Palermo, după victoria în faţa numărului 62 WTA, Aramtxa Rus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu va reprezenta România la Jocurile Olimpice. Jucătoarea de pe locul 142 WTA va juca atât în proba de simplu, cât şi la dublu, alături de Monica Niculescu.

Irina Begu este în formă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris! Românca s-a calificat în sferturile de la Palermo

Irina Begu, locul 142 WTA, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 de la Palermo, potrivit news.ro.

Begu a trecut în optimi de favorita 5, olandeza Arantxa Rus, numărul 62 mondial, scor 6-2, 7-5. Meciul a durat o oră şi 54 de minute.

În faza următoare, românca o va întâlni pe câştigătoarea meciului Erika Andreeva (Rusia, 92 WTA) – Ann Li (SUA, 127 WTA).

Reclamă
Reclamă 4

Prin calificarea în sferturile de finală, Begu şi-a asigurat un premiu de 5750 de euro şi 54 de puncte.

Rafael Nadal, inclus pe lista participanţilor de la US Open 2024

Rafael Nadal figurează pe lista participanţilor la ediţia din acest an a US Open, turneul de Mare Şlem pe care l-a câştigat de patru ori în cariera sa (2010, 2013, 2017, 2019), au anunţat organizatorii.

Campionul iberic, care are în palmares 22 de trofee de Grand Slam, a ratat competiţia de la Flushing Meadows de trei ori în ultimii patru ani, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat şi care i-au limitat timpul de joc.

Reclamă

În vârstă de 38 de ani, Nadal beneficiază de un clasament protejat care îi permite să figureze pe listă la US Open 2024, care va debuta pe 26 august şi se va încheia pe 8 septembrie.

Spaniolul a lăsat să planeze dubiile în privinţa viitorului carierei sale în tenis, oferindu-şi posibilitatea de a continua după Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie – 11 august).

Clasamentul protejat îi oferă jucătorului şansa de a se bucura de vechiul său clasament atunci când revine în competiţie după o perioadă lungă de absenţă din cauza unei accidentări. Acest lucru face posibilă intrarea pe tabloul principal la anumite turnee, fără a trece prin calificări. Acest proces are însă o durată limitată şi este epuizabil.

Pe lista participanţilor la US Open figurează, de asemenea, spaniolul Carlos Alcaraz, câştigătorul ediţiei din 2022, care ar putea deveni anul acesta primul jucător după Rafael Nadal (în 2010), care cucereşte titlurile la Roland Garros, Wimbledon şi Flushing Meadows în cursul aceluiaşi sezon.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:38

FCBS a primit o veste uriaşă înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv! Decizia luată de formaţia din Israel

23:16

Mihai Stoica, anunţ despre atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB! Ce şanse sunt să se realizeze mutarea de Champions League

22:52

Mihai Rotaru, detalii despre plecarea lui Jovan Markovic! Ce echipă l-a mai ofertat: „Vrea să demonstreze că e cel mai bun!”

22:38

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid – CFR Cluj: „Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om”

22:31

„Fac scut în jurul lui!” Anunţul spaniolilor despre viitorul lui Andrei Raţiu! Ce se întâmplă cu fundaşul român

21:57

Mihai Stoica, scos din sărite înaintea dublei FCSB – Maccabi! De ce s-a enervat: „O tâmpenie mai mare nu am auzit”

1 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 2 Discursul lui Federico Piovaccari, după ce a început să plângă în Ghencea: „A fost emoţionant! Este imposibil de uitat!” 3 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 4 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor 5 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 6 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro
Citește și