Închide meniul

„Nu s-a surpat Podul Minciunilor!” Reacţia ungurilor, după ce Corvinul a eliminat-o pe Paksi şi a scris istorie

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2024, 9:19

Reclamă
„Nu s-a surpat Podul Minciunilor! Reacţia ungurilor, după ce Corvinul a eliminat-o pe Paksi şi a scris istorie

Reacţia ungurilor, după ce Corvinul a eliminat-o pe Paksi şi a obţinut o calificare istorică

Corvinul Hunedoara / Hepta

Reacţia ungurilor nu a întârziat să apară, după ce Corvinul a eliminat-o pe Paksi şi a obţinut o calificare istorică în turul doi preliminar din Europa League. Jurnaliştii maghiari au transmis imediat un mesaj clar, după ce vicecampioana lor a fost eliminată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinul a pierdut returul confruntării cu Paksi, scor 0-2, însă a obţinut biletele pentru turul secund preliminar din Europa League, graţie victoriei cu 4-0 din tur. În următoarea fază, câştigătoarea Cupei României se va duela cu Rijeka.

Reacţia ungurilor, după ce Corvinul a eliminat-o pe Paksi şi a obţinut o calificare istorică

În presa maghiară au apărut imediat reacţii, după eliminarea suferită de Paksi, în preliminariile Europa League. Ungurii au subliniat că soarta calificării au fost deja stabilită încă din meciul tur, după victoria categorică obţinută de Corvinul.

Paksi nu a reușit să recupereze deficitul de patru goluri din tur, așa că părăsește Europa League. Cu toate acestea, o face cu capul sus. A câștigat cu 2-0 la Sibiu. Am stat pe Podul Minciunilor, iar acesta nu s-a surpat, chiar dacă am îndrăznit să stăm acolo și să spunem că Paksi are vreo șansă de a merge mai departe.

Paksi, care și-a pierdut toate șansele de calificare în urmă cu o săptămână, și-a păstrat onoarea și a câștigat cu 2-0. Aventura europeană va continua cu un adversar chiar mai dificil decât Corvinul: AEK Larnaca. Să sperăm că Paksi a învățat ceva din greșelile făcute cu Hunedoara„, au anunţat maghiarii de la sportal.hu.

Reclamă
Reclamă 4

Paksi a pierdut calificarea pe teren propriu. Să nu uităm: deși Corvinul este în eșalonul secund al fotbalului românesc, locul acestora nu este acolo. După o campanie de mercato impresionantă, puterea echipei s-a îmbunătățit considerabil.

Au jucat fotbal ca și cum ar fi în prima ligă. Este sfârșitul aventurii în Europa League pentru Paksi”, au notat şi ungurii de la nemzetisport.hu.

Florin Maxim i-a luat tare pe jucători, deşi Corvinul a scris istorie în Europa League

Florin Maxim, antrenorul celor de la Corvinul, i-a luat tare pe jucători, deşi Corvinul a scris istorie în Europa League şi s-a calificat în al doilea tur preliminar.

Reclamă

Şi teama de succes. Ţin să le mulţumesc băieţilor ce au obţinut în tur, dar e o diferenţă mare între ce am arătat atunci şi în retur. Am început jocul puţin joc, i-am închis bine. Am avut momentele noastre bune, am avut fazele noastre. Pe construcţie am fost cam inexistenţi, noi am fost puţin temători. Una peste alta, învăţăm din aceste meciuri. Acum un an eram în Liga 3, acum am trecut un tur în Europa League. Nu am ştiu să reacţionăm după gol.

Eu sper să trecem prin aceste momente cu învăţătura trasă. Sunt momente când trebuie să gestionăm. Ce e mai grav e că nu reacţionează nimeni. Şi după gol puteam să reacţionăm altfel. Noi am început şi le-am dat mingea să ne marcheze golul 2. Cu siguranţă este un adversar de alt calibru, pentru că şi anul trecut au pierdut campionatul în ultimele două etape. Dar ne apărăm şansa, dar sperăm să facem o figură frumoasă. Cu Carlo Ancelotti am o relaţie apropiată, dar mă inspir de oriunde. Eu am avut de învăţat din această dubşă manşă„, a spus Florin Maxim la digisport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:24

Jocurile Olimpice 2024 | Un australian şi-a amputat degetul pentru a ajunge la Paris: „Încă trebuie să mă obişnuiesc cu asta”

13:09

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să transfere un „tricolor”! Giovanni Becali a confirmat totul: „M-au sunat!”

12:50

VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 17:05

12:49

Ianis Hagi a luat decizia finală în privinţa viitorului lui! Ce le-a cerut agenţilor

12:42

„Îmi merge direct la inimă” Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume”

12:00

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan! Anunţul lui Giovanni Becali: „Discutăm cu echipe bune!”

1 Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00) 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 16:05 4 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 5 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 6 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?”
Citește și