Închide meniul

Numele exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu! Reacţie fermă: „Nici vorbă!”

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2024, 11:20

Reclamă
Numele exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu! Reacţie fermă: „Nici vorbă!

Numele exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, în timpul unui meci al României la EURO 2024/ Profimedia

Numele exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu este cel al lui Cristi Chivu. Florin Prunea este convins că fostul internaţional nu va prelua naţionala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum AS.ro a anunţat, Edi Iordănescu s-a decis şi nu va continua pe banca naţionalei, după parcursul remarcabil al „tricolorilor”, de la EURO 2024.

Numele exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu

Florin Prunea a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Cristi Chivu. Fostul portar susţine că cel care recent s-a despărţit de Inter Primavera nu ia în calcul să devină selecţionerul României, în această perioadă.

Prunea e convins că lui Cristi Chivu i s-ar potrivi, în continuare, o echipă de club, în detrimentul unei echipe naţionale.

„100% nu. Nici vorbă! Mie Chivu mi se pare un om foarte serios, e din alt aluat față de foștii jucători care au venit repede și s-au aruncat cu capul înainte la echipa națională. Nu-l văd în momentul de față. Eu îl văd pe Chivu la o echipă de club”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Cele mai răsunătoare nume, pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu, sunt ale lui Mircea Lucescu şi Gică Hagi. Primul este liber de contract, după ce s-a despărţit de Dinamo Kiev. Deşi a spus de multe ori în spaţiul public că nu se pune problema să mai vină selecţioner, nu este exclus ca Mircea Lucescu să accepte provocarea şi încerce să ducă naţionala la Campionatul Mondial din 2026, ce va fi transmis în exclusivitate de Antena. De asemenea, Antena va transmite şi Word Cup 2030.

Gică Hagi este un alt nume greu care îi poate lua locul lui Edi Iordănescu. De altfel, Hagi a fost primul nume cu care a negociat Răzvan Burleanu pentru preluarea naţionalei României, după plecarea lui Mirel Rădoi. „Regele” a spus pas pentru că era implicat în proiectul de la Farul şi, drept dovadă, a luat titlul în 2023. Este posibil ca şi acum Hagi să decidă să continue proiectul de la Farul şi să spună că nu este momentul să preia echipa naţională. Mai mult, aşa cum a spus-o de multe ori, Hagi îşi doreşte şi un proiect pe termen lung.

Antrenorul care nu i-a în calcul preluarea naţionalei, după plecarea lui Edi Iordănescu

Antrenorul care s-a exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu este Daniel Pancu. Selecţionerul naţionalei U21 nu ia în calcul preluarea naţionalei mari, după plecarea lui Iordănescu Jr.

Reclamă

Nu există! E imposibil în momentul de față, crede-mă. Efectiv nu am cum să antrenez, în primul rând. Nu am licență. Nu e doar asta! A fost Rădoi (n.r. selecționerul României fără licență PRO), dar erau alte vremuri.

Îmi doresc la un moment dat, dar, acum, iți spun eu că e imposibil. Nu am auzit nimic (n.r. despre alti candidați).

Paradoxal, echipa va fi mai bună. Dar un înlocuitor de genul lui Iordănescu va fi foarte greu de găsit. Îmi permit să îmi spun și eu punctul de vedere. Cu siguranță vor aduce pe altcineva, dacă pleacă Iordănescu, dar poate nu pleacă”, a declarat Daniel Pancu, conform digisport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:27

Poli Iași – FC Botoșani LIVE SCORE (19:00). Bogdan Andone nu va sta pe bancă în derby-ul Moldovei. Echipele probabile

16:11

LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei sunt ACUM în AntenaPLAY!

15:35

„Aici nu e cu şef! Să fie mai răi în teren” Costel Gâlcă a dat cărţile pe faţă despre un posibil conflict cu Alexandru Mitriţă

15:30

VIDEOCarlos Sainz a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY

15:18

Patru plecări „dintr-un foc” de la Dinamo! La cine a renunţat Zeljko Kopic

15:17

Dan Petrescu, verdict categoric despre Rapid, după sosirea lui Neil Lennon! Ce mesaj a avut pentru nord-irlandez

1 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 2 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 3 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 17:05 4 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 5 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 6 Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”
Citește și