Închide meniul

Fanii Barcelonei au donat bani pe TikTok pentru transferul lui Nico Williams. Situație inedită în fotbalul mondial

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2024, 20:37

Reclamă
Fanii Barcelonei au donat bani pe TikTok pentru transferul lui Nico Williams. Situație inedită în fotbalul mondial

Fanii Barcelonei au donat bani pe TikTok pentru transferul lui Nico Williams

Profimedia

Fanii Barcelonei au donat bani pe TikTok pentru transferul lui Nico Williams. Încă în dificultate financiară, catalanii îl vizează în continuare pe Nico de la Athletic Bilbao, iar suporterii au decis să ajute clubul făcând donaţii pe platforma menționată anterior, relatează Le Figaro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul a strălucit la naţionala Spaniei la Euro 2024 şi are o clauză de reziliere de 58 de milioane de euro.

Fanii Barcelonei au donat bani pe TikTok pentru transferul lui Nico Williams

Este o sumă uriaşă pentru FC Barcelona, aşa că fanii au venit cu ideea de a face donaţii pe TikTok pentru a ajuta la finanţarea transferului, notează news.ro.

La EURO 2024, Williams a jucat în 6 dintre cele 7 partide jucate de naționala Spaniei. A fost lăsat pe bancă doar la meciul cu Albania, din grupe, câștigat de iberici cu scorul de 1-0.

În cadrul turneului final a adunat 2 goluri și o pasă decisivă. De asemenea, acesta a marcat și în finala cu Anglia.

Reclamă
Reclamă 4

În cariera sa, Nico Williams a jucat la juniorii lui Osasuna și la Athletic Bilbao. În momentul de față, starul echipei naționale a Spaniei este cotat la suma de 70 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Trasnfermarkt.

Ronald Koeman a făcut praf conducerea Barcelonei înainte de startul noului sezon

Ronald Koeman este o adevărată legendă a clubului Barcelona. În tricoul catalanilor a adunat 264 de apariții și a marcat 88 de goluri. De asemenea, a câștigat o Cupă a Campionilor Europeni, 4 titluri, o Cupă, 3 Supercupe și o Supercupă a Europei, ca și jucător al Barcelonei.

Ca și antrenor, Koeman a pregătit-o pe Barcelona în perioada august 2020 – octombrie 2021.

Reclamă

Acum, înainte de startul noului sezon, Ronald Koeman a ieșit la atac și a transmis faptul că, în opinia sa, legendele Barcelonei nu înseamnă nimic pentru conducere.

Batavul a dat ca exemple plecările lui Xavi și Lionel Messi, care au zguduit clubul în ultima perioadă.

„Plecarea lui Xavi a fost o rușine. E trist că a plecat de la Barca, că și eu am plecat de la Barca, că Messi e plecat și el. Pare că legendele clubului nu înseamnă nimic pentru conducere.

În anii recenți, problema Barcelonei a fost că legendele clubului nu au fost tratate bine și au fost date afară. Cred că trebuiau să aibă grijă mai mult de ei. Barca trebuie să fie în top, dar conducerea lucrează într-o manieră care nu e bună”, a spus Ronald Koeman, potrivit tuttomercatoweb.com.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:49 20 iul.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza atacurilor la Elias Charalambous: „Nu îl mai luați la mișto că e prost sau ipocrit!”

0:36 20 iul.

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!”

0:27 20 iul.

Elias Charalambous, primele concluzii după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Mesaj direct pentru jucători

0:19 20 iul.

Darius Olaru, discurs dur după Slobozia – FCSB 2-2: „Nu avem scuză!” Atac la arbitraj: „Mi s-a părut fault la primul gol!”

23:36

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo! A învins-o pe Ann Li în două seturi

23:31

„Hoţii! Hoţii!” Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia: „E bizar”

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri 6 Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor
Citește și