Închide meniul

Dinamo a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor! Un jucător de la Sassuolo a ajuns sub comanda lui Zeljko Kopic

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2024, 21:58

Reclamă
Dinamo a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor! Un jucător de la Sassuolo a ajuns sub comanda lui Zeljko Kopic

Dinamo a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor!

Zeljko Kopic / Profimedia

Dinamo a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor! Oficialii „câinilor” au anunțat că Zeljko Kopic va avea un nou jucător în lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Andrei Mărginean, care a fost împrumutat de la Sassuolo, formație care evoluează în Serie A.

Dinamo a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor!

Totuși, de notat este faptul că Mărginean nu a apucat să debuteze în Serie A. Chiar dacă s-a antrenat alături de echipa mare a celor de la Sassuolo, românul a evoluat la grupele de juniori ale echipei.

În cariera sa, Andrei Mărginean a mai fost împrumutat de Sassuolo la ACR Messina, FC Novara și Ternana Calcio.

„Bine ai venit, Andrei MĂRGINEAN!

Reclamă
Reclamă 4

Cluburile Dinamo 1948 București și US Sassuolo Calcio au ajuns la un acord privind împrumutul pe un sezon al jucătorului Andrei Iulius Mărginean.

Născut în 2001, în județul Alba, Andrei a plecat în 2018 de la echipa locală CS Zlatna și a luat drumul Italiei, ajungând la grupa U17 a clubului Sassuolo.

De-a lungul carierei, mijlocașul central de 1.93 m a mai jucat, sub formă de împrumut, la ACR Messina (Serie C), FC Novara (Serie C) și Ternana Calcio (Serie B). La gruparea din Terni a bifat 10 apariții în sezonul recent încheiat.

Reclamă

Clubul nostru va avea opțiunea de transfer definitiv al lui Andrei”, au anunțat oficialii lui Dinamo, pe rețelele de socializare.

Patru plecări „dintr-un foc” de la Dinamo

Dinamo a anunţat oficial patru plecări „dintr-un foc”. Patru tineri jucători s-au despărţit de formaţia din Ştefan cel Mare, chiar înaintea duelului cu Petrolul.

Dinamo a fost la un pas să obţină un rezultat mare, în prima etapă, după ce a condus-o cu 2-0 pe CFR Cluj. Clujenii au întors însă rezultatul şi s-a impus cu 3-2, graţie unui gol marcat în prelungiri.

După eşecul cu CFR Cluj, la Dinamo au continuat mutările. Patru tineri jucători au fost împrumutaţi la echipe din Liga a 2-a, respectiv Liga a 3-a. Denis Oncescu, David Irimia, Serafim Vlad şi Darius Gavrilă vor evolua la alte formaţii, în aceszt sezon.

Denis Oncescu a fost împrumutat la FC Argeş, David Irimia la Metaloglobus, iar Serafim Vlad şi Darius Gavrilă la CS Tunari.

„Unde vor evolua tinerii dinamoviști O serie de tineri dinamoviști vor evolua sub formă de împrumut la alte cluburi, pe durata sezonului competițional 2024-2025.

Oncescu Denis (20, portar) – FC Argeș, Liga a II-a
Irimia David (18, fundaș dreapta) – FC Metaloglobus, Liga a II-a
Serafim Vlad (18, fundaș stânga) – CS Tunari, Liga a III-a
Gavrilă Darius (17, mijlocaș ofensiv) – CS Tunari, Liga a III-a

Succes, Câinilor!”, a transmis Dinamo, pe paginile oficiale ale clubului.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:49 20 iul.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza atacurilor la Elias Charalambous: „Nu îl mai luați la mișto că e prost sau ipocrit!”

0:36 20 iul.

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!”

0:27 20 iul.

Elias Charalambous, primele concluzii după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Mesaj direct pentru jucători

0:19 20 iul.

Darius Olaru, discurs dur după Slobozia – FCSB 2-2: „Nu avem scuză!” Atac la arbitraj: „Mi s-a părut fault la primul gol!”

23:36

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo! A învins-o pe Ann Li în două seturi

23:31

„Hoţii! Hoţii!” Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia: „E bizar”

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri 6 Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor
Citește și