Închide meniul

Patru plecări „dintr-un foc” de la Dinamo! La cine a renunţat Zeljko Kopic

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2024, 15:18

Reclamă
Patru plecări „dintr-un foc de la Dinamo! La cine a renunţat Zeljko Kopic

Patru plecări "dintr-un foc" de la Dinamo

Zeljko Kopic, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Dinamo a anunţat oficial patru plecări „dintr-un foc”. Patru tineri jucători s-au despărţit de formaţia din Ştefan cel Mare, chiar înaintea duelului cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost la un pas să obţină un rezultat mare, în prima etapă, după ce a condus-o cu 2-0 pe CFR Cluj. Clujenii au întors însă rezultatul şi s-a impus cu 3-2, graţie unui gol marcat în prelungiri.

Patru plecări „dintr-un foc” de la Dinamo

După eşecul cu CFR Cluj, la Dinamo au continuat mutările. Patru tineri jucători au fost împrumutaţi la echipe din Liga a 2-a, respectiv Liga a 3-a. Denis Oncescu, David Irimia, Serafim Vlad şi Darius Gavrilă vor evolua la alte formaţii, în aceszt sezon.

Denis Oncescu a fost împrumutat la FC Argeş, David Irimia la Metaloglobus, iar Serafim Vlad şi Darius Gavrilă la CS Tunari.

„Unde vor evolua tinerii dinamoviști O serie de tineri dinamoviști vor evolua sub formă de împrumut la alte cluburi, pe durata sezonului competițional 2024-2025.

Reclamă
Reclamă 4

Oncescu Denis (20, portar) – FC Argeș, Liga a II-a
Irimia David (18, fundaș dreapta) – FC Metaloglobus, Liga a II-a
Serafim Vlad (18, fundaș stânga) – CS Tunari, Liga a III-a
Gavrilă Darius (17, mijlocaș ofensiv) – CS Tunari, Liga a III-a

Succes, Câinilor!”, a transmis Dinamo, pe paginile oficiale ale clubului.

Dinamo, la un pas de un nou transfer

Dinamo este la un pas de un nou transfer, în această vară. „Câinii” se întăresc cu un jucător român, crescut în Italia. Andrei Mărginean e gata să semneze cu trupa din Ştefan cel Mare.

Reclamă

Dinamo a transferat mai mulţi tineri jucători români în această vară, crescuţi la academii din străinătate. Cătălin Cîrjan şi Adrian Caragea sunt doar două dintre exemple.

Andrei Mărginean a rămas liber de contract în această vară, după ce i-a expirat contractul cu Ternana, şi e aproape să semneze cu Dinamo, notează playsport.ro.

„Câinii” îl vor transfera sub formă de împrumut pe Andrei Mărginean, pentru un sezon, cu opţiunea unei achiziţii definitive la finalul sezonului. Suma de transfer definitiv poate ajunge la un milion de euro, în funcţie de evoluţiile mijlocaşului.

Andrei Mărginean, în vârstă de 23 de ani, este un mijlocaş central care a bifat prezenţe şi în loturile de juniori ale naţionalei României. Acesta a fost transferat de academia celor de la Sassuolo în 2018, ulterior fiind împrumutat la mai multe echipe.

În sezonul trecut, Andrei Mărginean a fost împrumutat la Ternana, formaţie din Serie B. Mijlocaşul român a reuşit să bifeze zece meciuri pentru italieni, fără să marcheze vreun gol.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:11

Ronald Koeman a făcut praf conducerea Barcelonei înainte de startul noului sezon: „O rușine! Legendele nu înseamnă nimic”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 iulie

16:58

VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50

16:50

LIVE VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:36

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul etapei a 2-a, Rapid – CFR Cluj. CCA a făcut anunțul oficial

16:27

Poli Iași – FC Botoșani LIVE SCORE (19:00). Bogdan Andone nu va sta pe bancă în derby-ul Moldovei. Echipele probabile

1 VIDEOCarlos Sainz a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 4 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 5 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 6 Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”
Citește și