Închide meniul

Darius Olaru, discurs dur după Slobozia – FCSB 2-2: „Nu avem scuză!” Atac la arbitraj: „Mi s-a părut fault la primul gol!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iulie 2024, 0:19

Reclamă
Darius Olaru, discurs dur după Slobozia – FCSB 2-2: „Nu avem scuză! Atac la arbitraj: „Mi s-a părut fault la primul gol!

Darius Olaru, "dublă" în FCSB - UTA

Darius Olaru, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Darius Olaru nu s-a abţinut şi a avut un discurs dur după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. FCSB a rămas fără victorie după primele două etape în Liga 1. Unirea Slobozia a egalat în minutul 88, prin golul magnific marcat de Dorobanţu. Pentru echipa lui Mihalcea a mai marcat Filip Ilie. Golurile campioanei au fost marcate Lixandru şi Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB aceasta este a doua remiză a sezonului, după egalul din prima etapă cu Universitatea Cluj. Darius Olaru a avut un discurs dur după ce FCSB a rămas fără victorie în Liga 1.

Darius Olaru, discurs dur după Slobozia – FCSB 2-2

Nu ştiu, sincer. A avut o execuţie frumoasă la al doilea gol. Nu avem scuză, din păcate nu am reuşit să câştigăm. Ne doream să ştergem ce am făcut rău în prima etapă. Ne îngrijorează pentru că anul trecut am ştiut să gestionăm altfel începutul de sezon, nu am mai pierdut puncte. Nu avem ce să facem, ne aşteaptă un meci foarte dificil pe care trebuie să îl jucăm altfel. Asta e cel mai important.

Am făcut o primă repriză bună, am reuşit să marcăm, dar am primit gol rapid. Mi s-a părut cam fault la primul gol. 95 la sută dintre arbitri din prima ligă dădeau fault. Nu sunt sută la sută din punct de vedere fizic, nu am vrut pauză pentru că am vrut să îmi ajut echipa. Am avut o discuţie cu câţiva colegi. Avem colegi noi, nu le cunoaştem mişcările bine. Cred că ne-a plecat un jucător important pentru noi, deocamdată simţim şi asta în joc. Eu să îl forţez? Din punctul meu de vedere, a fost fault clar. Singura problemă a fost dacă a fost în careu faultul. El m-a împins din spate şi el eu am scăzut. Noi am jucat câteva meciuri oficiale faţă de ei, este altceva Europa. Ne vor aştepta meciuri dificile, dar trebuie să ne ridicăm nivelul pentru că Europa este altceva”, a spus la digisport.ro.

Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor

La Clinceni, Alexandru Musi l-a încercat pe Denis Rusu cu un şut din careu, în minutul 16, pentru ca gazdele să treacă pe lângă gol două minute mai târziu, când Ariel Lopez a reluat cu capul, la un corner. Bucureştenii au deschis scorul după un corner, în minutul 34. Marius Ştefănescu a executat cornerul, iar Lixandru a înscris. În minutul 36 gazdele au restabilit egalitate, tot după un gol din corner, marcat de Filip Ilie.

Reclamă
Reclamă 4

În partea secundă, FCSB a primit un penalty, după consultarea Var, în minutul 54, pentru un fault asupra lui Olaru. Acelaşi Olaru a transformat şi elevii lui Charalambous au trecut în avantaj, cu 2-1. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 90, prin tânărul Andrei Dorobanţu, gol superb, din voleu, de la marginea careului. În minutul 90+3 Ngezana a trimis în transversala propriei porţi şi s-a încheiat 2-2. Unirea Slobozia are patru puncte după primele două etape, în timp ce campioana FCSB a adunat doar două puncte.

Recomandări

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:49

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza atacurilor la Elias Charalambous: „Nu îl mai luați la mișto că e prost sau ipocrit!”

0:36

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!”

0:27

Elias Charalambous, primele concluzii după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Mesaj direct pentru jucători

23:36 19 iul.

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo! A învins-o pe Ann Li în două seturi

23:31 19 iul.

„Hoţii! Hoţii!” Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia: „E bizar”

23:19 19 iul.

Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri 6 Este aducerea lui Hamilton benefică pentru Ferrari? Adrian Georgescu, despre mutarea anului în Formula 1
Citește și