Închide meniul

Unirea Slobozia – FCSB LIVE TEXT (22:00). Campioana caută prima victorie împotriva echipei care a produs surpriza noului sezon

Alex Masgras Publicat: 19 iulie 2024, 10:15

Reclamă
Unirea Slobozia – FCSB LIVE TEXT (22:00). Campioana caută prima victorie împotriva echipei care a produs surpriza noului sezon

Unirea Slobozia - FCSB LIVE TEXT

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci / Hepta

Meciul Unirea Slobozia – FCSB va fi transmis în format LIVE TEXT, de la ora 22:00, pe AS.ro. Campioana României va juca împotriva nou-promovatei lui Adrian Mihalcea, formaţie care a produs surpriza începutului de sezon din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima etapă, Unirea Slobozia s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Farul Constanţa. De partea cealaltă, FCSB a remizat în Ghencea, scor 1-1, cu U Cluj.

Unirea Slobozia – FCSB LIVE TEXT (22:00). Campioana caută prima victorie împotriva echipei care a produs surpriza noului sezon

Chiar dacă este gazdă, Unirea Slobozia nu va juca pe stadionul său, care nu îndeplineşte criteriile LPF. Astfel, meciul cu FCSB se va juca la Clinceni.

Meciul dintre Unirea Slobozia şi FCSB va fi arbitrat de Vlad Baban, arbitru promovat vara aceasta în lotul CCA pentru Liga 1. El va fi ajutat de asistenţii Florian Alexandru Vişan şi Adrian Vornicu, în timp ce Claudiu Marcu şi Ovidiu Artene se vor afla în camera VAR.

Duelul de la Clinceni cu Unirea Slobozia reprezintă ultimul duel al echipei lui Elias Charalambous dinaintea meciului din prima manşă a turului 2 preliminar UEFA Champions League cu Maccabi Tel Aviv.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, duelul dintre Unirea Slobozia şi FCSB reprezintă şi primul meci dintre cele două echipe. Formaţia lui Adrian Mihalcea evoluează pentru prima oară în Liga 1.

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de Unirea Slobozia – FCSB

Înainte de meci, Elias Charalambous a transmis că Unirea Slobozia nu este o adversară accesibilă, dat fiind faptul că a obținut o victorie, în deplasare, cu Farul, în prima etapă a sezonului.

Antrenorul campioanei a spus că jucătorii săi vor da totul pentru a obține cele 3 puncte și că va utiliza cel mai bun „prim 11”, la meciul din etapa a 2-a a noului sezon de Liga 1.

Reclamă

„Este al 2-lea meci în ligă, cu o echipă care e nou promovată. Au arătat că sunt foarte competitivi. Nu e ușor să o învingi pe Farul în deplasare.

Trebuie să avem o prestație de top și să luăm cele 3 puncte. Slobozia e o echipă care așteaptă, care joacă foarte bine pe contra-atac.

Trebuie să fim în cea mai bună formă, știm că toate meciurile sunt grele, nu există meciuri ușoare în Liga 1. Trebuie să jucăm perfect.

Nu voi odihni pe nimeni mâine, vom juca cu cel mai bun prim 11″, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare partidei cu Unirea Slobozia.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:09

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să transfere un „tricolor”! Giovanni Becali a confirmat totul: „M-au sunat!”

12:50

VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 17:05

12:49

Ianis Hagi a luat decizia finală în privinţa viitorului lui! Ce le-a cerut agenţilor

12:42

„Îmi merge direct la inimă” Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume”

12:00

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan! Anunţul lui Giovanni Becali: „Discutăm cu echipe bune!”

11:45

VIDEOAntrenamentele din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 16:05

1 Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00) 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 4 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 5 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 6 Corvinul – Paksi 0-2. Echipa lui Florin Maxim a obţinut o calificare istorică în turul 2 preliminar al Europa League
Citește și