Închide meniul

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iulie 2024, 0:36

Reclamă
Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia - FCSB 2-2

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a avut reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a rămas fără victorie după primele două etape din Liga 1. Golul fabulos marcat de Dorobanţu a restabilit egalitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a comentat cea mai controversată fază a meciului şi a spus că penalty-ul acordat la Olaru a fost corect acordat. În minutul 51, Vlad Baban a acordat penalty după un duel între Darius Olaru şi Marius Antoche.

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2

Nana Antwi a făcut un sprint pe partea dreaptă, a câştigat mingea, moment în care se pregătea să centreze. În zona de la marginea careului, a avut un duel între Darius Olaru şi Marius Antoche. Vlad Baban a acordat lovitura de pedeapsă pentru FCSB şi a aşteptat şi validarea de la VAR. În acest timp, fanii de pe stadionul din Clinceni au început să scandeze „Hoţii! Hoţii!„.

Pe mine nu mă îngrijorează asta, a fost şi o execuţie extraordinară. Pe mine mă îngrijorează că sunt nişte oameni care văd o fază şi au mintea întunecată. În primă fază nici nu e fault, bagă umărul. Numai că la cot intră în careu. Îi dă cu cotul sub bărbie.„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor

La Clinceni, Alexandru Musi l-a încercat pe Denis Rusu cu un şut din careu, în minutul 16, pentru ca gazdele să treacă pe lângă gol două minute mai târziu, când Ariel Lopez a reluat cu capul, la un corner. Bucureştenii au deschis scorul după un corner, în minutul 34. Marius Ştefănescu a executat cornerul, iar Lixandru a înscris. În minutul 36 gazdele au restabilit egalitate, tot după un gol din corner, marcat de Filip Ilie.

Reclamă
Reclamă 4

În partea secundă, FCSB a primit un penalty, după consultarea Var, în minutul 54, pentru un fault asupra lui Olaru. Acelaşi Olaru a transformat şi elevii lui Charalambous au trecut în avantaj, cu 2-1. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 90, prin tânărul Andrei Dorobanţu, gol superb, din voleu, de la marginea careului. În minutul 90+3 Ngezana a trimis în transversala propriei porţi şi s-a încheiat 2-2. Unirea Slobozia are patru puncte după primele două etape, în timp ce campioana FCSB a adunat doar două puncte.

Recomandări

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:49

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza atacurilor la Elias Charalambous: „Nu îl mai luați la mișto că e prost sau ipocrit!”

0:27

Elias Charalambous, primele concluzii după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Mesaj direct pentru jucători

0:19

Darius Olaru, discurs dur după Slobozia – FCSB 2-2: „Nu avem scuză!” Atac la arbitraj: „Mi s-a părut fault la primul gol!”

23:36 19 iul.

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo! A învins-o pe Ann Li în două seturi

23:31 19 iul.

„Hoţii! Hoţii!” Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia: „E bizar”

23:19 19 iul.

Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri 6 Este aducerea lui Hamilton benefică pentru Ferrari? Adrian Georgescu, despre mutarea anului în Formula 1
Citește și