Închide meniul

„Hoţii! Hoţii!” Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia: „E bizar”

Publicat: 19 iulie 2024, 23:31

Reclamă
„Hoţii! Hoţii! Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia: „E bizar

Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia

Captură Digisport

Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia. În minutul 51, Vlad Baban a acordat penalty după un duel între Darius Olaru şi Marius Antoche.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nana Antwi a făcut un sprint pe partea dreaptă, a câştigat mingea, moment în care se pregătea să centreze. În zona de la marginea careului, a avut un duel între Darius Olaru şi Marius Antoche.

Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia

Vlad Baban a acordat lovitura de pedeapsă pentru FCSB şi a aşteptat şi validarea de la VAR. În acest timp, fanii de pe stadionul din Clinceni au început să scandeze „Hoţii! Hoţii!„.

Mai exact, Antoche i-a dat un umăr lui Olaru. Reluările nu au fost concludente, iar unul dintre comentarii partidei de la Digisport şi-a exprimat dezaprobarea pentru decizie. „E bizar să dai penalty, mai ales că faultul a fost în afara careului„, a spus Dan Ştefănescu, unul dintre comentatori.

Darius Olaru şi-a ieşit din minţi în finalul primei reprize cu Unirea Slobozia

Darius Olaru şi-a ieşit din minţi în finalul primei reprize cu Unirea Slobozia. Căpitanul celor de la FCSB nu a avut o evoluţie consistentă în prima repriză a partidei cu Slobozia. Darius Olaru a cedat nervos în minutul 40 al partidei cu Unirea Slobozia, după un duel cu Ariel Lopez. Căpitanul celor de la FCSB a fost faultat într-o zonă neutră, dar asta nu l-a împiedicat să aibă o reacţie nervoasă.

Reclamă
Reclamă 4

Darius Olaru l-a pus la pământ pe Ariel Lopez, în încercarea de a repune cât mai rapid mingea în joc. Olaru l-a împins cu putere pe jucătorul celor de la Slobozia. Pentru ieşirea nervoasă, Darius Olaru nu a primit nici măcar un cartonaş galben din partea lui Vlad Baban.

Ce clauză de reziliere are, de fapt, Darius Olaru

Ce clauză de reziliere are, de fapt, Darius Olaru. Giovanni Becali a dezvăluit că Olaru nu are 5 milioane de euro clauza de reziliere, aşa cum se ştia.

„Am vorbit cu Gigi. Mi-a spus că Olaru are clauză de 10 milioane. Eu n-am știut. 5 milioane? Nu există! Mi-a zis că Olaru are o clauză de 10 milioane și că e acceptabilă. Asta e, dacă e acceptabilă… Aici, în biroul meu, am avut niște americani care au dat 10 milioane de dolari pe 50% din Coman (n.r – în 2020), iar lui Coman câte un milion de dolari net. Da, despre Orlando era vorba. Atunci, Gigi visa 30-40 de milioane. Până la urmă, nu știu dacă a luat nici astea 5 milioane (n.r – de la Al Gharafa). Știu că până acum nu a primit niciun ban FCSB-ul.

Reclamă

Eu vreau să-l văd pe Gigi cu banii în bancă pentru Coman. Nu vreau să se repete ce s-a întâmplat cu Tănase. Tănase, când era cu mine, tot așa… cerea 15-20-30 de milioane. A plecat pe 3 milioane, a luat banii, nu i-a luat, se ceartă managerii între ei. Eu, dacă nu am fost capabil în trei ani, i-am zis să-și găsească un manager să poată pleca. A găsit… pe 3 milioane! Pe 20-25 de milioane nu a găsit niciunul”, a spus Ioan Becali la fanatik.ro.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:49 20 iul.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza atacurilor la Elias Charalambous: „Nu îl mai luați la mișto că e prost sau ipocrit!”

0:36 20 iul.

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!”

0:27 20 iul.

Elias Charalambous, primele concluzii după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Mesaj direct pentru jucători

0:19 20 iul.

Darius Olaru, discurs dur după Slobozia – FCSB 2-2: „Nu avem scuză!” Atac la arbitraj: „Mi s-a părut fault la primul gol!”

23:36

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo! A învins-o pe Ann Li în două seturi

23:19

Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri 6 Este aducerea lui Hamilton benefică pentru Ferrari? Adrian Georgescu, despre mutarea anului în Formula 1
Citește și