Închide meniul

Zeljko Kopic a dezvăluit ce problemă are Dinamo înainte de derby-ul cu Petrolul: „Nu vă doresc să fiți în poziția mea!”

Alex Ioniță Publicat: 20 iulie 2024, 14:34

Reclamă
Zeljko Kopic a dezvăluit ce problemă are Dinamo înainte de derby-ul cu Petrolul: „Nu vă doresc să fiți în poziția mea!

Zeljko Kopic a dezvăluit ce problemă are Dinamo înainte de derby-ul cu Petrolul

Zeljko Kopic, în timpul unui meci la Dinamo / Profimedia

Antrenorul Zeljko Kopic a dezvăluit ce problemă are Dinamo înainte de derby-ul cu Petrolul. Tehnicianul „câinilor” nu s-a ferit de cuvinte, la conferința de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Dinamo și Petrolul se va juca duminică, de la ora 22:00. Meciul care contează pentru etapa a 2-a a sezonului de Liga 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Zeljko Kopic a dezvăluit ce problemă are Dinamo înainte de derby-ul cu Petrolul

Zeljko Kopic a transmis faptul că jucătorii de la Dinamo trebuie să învețe să gestioneze duelurile 1 la 1, pentru a nu le mai permite adversarilor să revină în meci, așa cum s-a întâmplat la partida cu CFR Cluj.

De asemenea, antrenorul „câinilor” a transmis că îți dorește să o readucă pe Dinamo în prim planul fotbalului românesc și a anunțat că oficialii echipei încearcă să mai efectueze o serie de transferuri.

„Nu vă doresc să fiți în poziția mea, să ai 2-0 și să pierzi meciul. Am avut multe momente bune la Cluj. Prima jumătate de meci a fost bună: am avut ambiție, am fost buni în dueluri și am avut ocazii. Am făcut acel penalty din lipsă de concentrare și i-am băgat pe cei de la CFR Cluj în meci.

Reclamă
Reclamă 4

Eram bine structurați când am primit golul al treilea, dar duelurile din defensivă nu au fost cum au trebuit. În unele momente trebuie să fii mai bun decât adversarul în duelul unu la unu. Trebuie să fim la un nivel mai înalt și am insistat pe asta. Lucrăm la antrenament și sper să rezolvăm problema duelurilor unu la unu.

Încercăm să mai aducem jucători, să fie luptă pe posturi. E foarte important pentru mine să putem conta pe jucătorii de acum încă 3-4 ani, să nu schimbăm lotul în fiecare an.

Asta vreau, să facem o echipă puternică de acum. Vrem ca Dinamo să fie o echipă bună în fotbalul românesc, așa cum merită”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Reclamă

Dinamo a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor!

Dinamo a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor! Oficialii „câinilor” au anunțat că Zeljko Kopic va avea un nou jucător în lot.

Este vorba despre Andrei Mărginean, care a fost împrumutat de la Sassuolo, formație care evoluează în Serie A.

Totuși, de notat este faptul că Mărginean nu a apucat să debuteze în Serie A. Chiar dacă s-a antrenat alături de echipa mare a celor de la Sassuolo, românul a evoluat la grupele de juniori ale echipei.

„Bine ai venit, Andrei MĂRGINEAN!

Cluburile Dinamo 1948 București și US Sassuolo Calcio au ajuns la un acord privind împrumutul pe un sezon al jucătorului Andrei Iulius Mărginean.

Născut în 2001, în județul Alba, Andrei a plecat în 2018 de la echipa locală CS Zlatna și a luat drumul Italiei, ajungând la grupa U17 a clubului Sassuolo.

De-a lungul carierei, mijlocașul central de 1.93 m a mai jucat, sub formă de împrumut, la ACR Messina (Serie C), FC Novara (Serie C) și Ternana Calcio (Serie B). La gruparea din Terni a bifat 10 apariții în sezonul recent încheiat.

Clubul nostru va avea opțiunea de transfer definitiv al lui Andrei”, au anunțat oficialii lui Dinamo, pe rețelele de socializare.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:10

„O echipă stoarsă, ca o lămâie” Marius Şumudică, verdict dur despre FCSB! Unde suferă echipa lui Gigi Becali: „E o mare pierdere”

16:01

Rapid, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Albion Rrahmani! Cum se simte atacantul kosovar

15:45

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Ungariei e ACUM pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Spectacol la Hungaroring

15:29

„E grav” Marius Şumudică îl atenţionează pe Neil Lennon, după gestul făcut către fanii Rapidului: „Nimeni nu te iartă”

15:08

EXCLUSIVBernadette Szocs este pregătită pentru Jocurile Olimpice 2024! Ce speră să îi poarte noroc la Paris: „Am făcut ceva special”

14:10

Mesajul de mare campion al lui David Popovici, înainte de plecarea Team România spre Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și