Închide meniul

Lando Norris, în al 9-lea cer după ce a obţinut pole-ul în MP al Ungariei! Oscar Piastri, savuros despre duelul din primul viraj

Alex Masgras Publicat: 20 iulie 2024, 19:02

Reclamă
Lando Norris, în al 9-lea cer după ce a obţinut pole-ul în MP al Ungariei! Oscar Piastri, savuros despre duelul din primul viraj

Lando Norris, în al 9-lea cer după ce a obţinut pole-ul în MP al Ungariei! Oscar Piastri, savuros despre duelul din primul viraj

Oscar Piastri şi Lando Norris / Profimedia

Lando Norris este în al 9-lea cer după ce a obţinut pole-ul în MP al Ungariei. Pilotul celor de la McLaren a obţinut al treilea pole-position al carierei, după cele din Rusia 2021 şi Spania 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot din prima linie va pleca şi Oscar Piastri, coechipierul său. McLaren va avea pentru prima oară din 2012 piloţii în prima linie la start. Cursa este duminică, de la ora 15:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Lando Norris, în al 9-lea cer după ce a obţinut pole-ul în MP al Ungariei! Oscar Piastri, savuros despre duelul din primul viraj

După calificările de pe Hungaroring, Lando Norris s-a declarat extrem de entuziasmat de rezultatul obţinut şi a recunoscut că echipa merge din ce în ce mai bine, având încredere că McLaren are capacitatea de a obţine rezultate foarte bune:

„Sunt în al nouălea cer pentru acest pole. A fost un pole muncit, în condiţii dificile. Sunt extrem de fericit pentru echipă, a fost un weekend bun pentru noi toţi. De ceva timp parcă suntem o altă echipă, am încredere că putem obţine rezultate. Am mare încredere în echipă.

Noi am mers foarte bine în orice condiţii aici şi am încredere că vom fi mulţumiţi cu orice rezultat aici. Scopul nostru este să obţinem un rezultat cât mai bun aici”, a declarat Lando Norris, după calificările din Marele Premiu al Ungariei.

Reclamă
Reclamă 4

Oscar Piastri, pilotul care va pleca de pe a doua poziţie în Marele Premiu al Ungariei este şi el extrem de mulţumit de rezultatul obţinut, mai ales că a făcut şi câteva greşeli în timpul calificărilor. Întrebat ce va face în primul viraj, australianul s-a amuzat şi a recunoscut că şi-ar dori să conducă cursa, dar a spus apoi că cei doi piloţi McLaren vor aborda cu maturitate startul:

„Trebuie să fim mândri de un astfel de rezultat, cu siguranţă. Nu s-a mai întâmplat o dublă McLaren de ceva timp, suntem fericiţi. Eu, personal, poate aş fi putut obţine un rezultat mai bun, dar nu a fost uşor. Au fost luate decizii destul de dure şi până la urmă au dat rezultate. La primul tur am făcut câteva greşeli, dar după nu am mai fost atât de lent. Sunt mulţumit cu acest rezultat şi cu locul 2.

(n.r. ce vei face în primul viraj) Aş vrea să conduc cursa, evident (n.r. râde). Trebuie să abordăm cu maturitate startul, ca echipă. Ne raprotăm şi la modul în care s-au comportat maşinile weekend-ul acesta. Avem toate atuurile de partea noastră şi vedem cine va câştiga”, a spus şi Oscar Piastri.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54 21 iul.

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50 21 iul.

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37 21 iul.

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22 21 iul.

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00 21 iul.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și