Închide meniul

Robert Niţă a distrus în antrenor din Liga 1: „Este ruşinos! Îl dădeam afară! Du-te, mă, în tribună şi tăvăleşte-te”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iulie 2024, 20:28

Reclamă
Robert Niţă a distrus în antrenor din Liga 1: „Este ruşinos! Îl dădeam afară! Du-te, mă, în tribună şi tăvăleşte-te

Robert Niţă a distrus în antrenor din Liga 1

Robert Niţă, pe vremea când juca la Rapid | Hepta

Robert Niţă a distrus în antrenor din Liga 1. Fostul atacant l-a desfiinţat pe tehnicianul celor de la Poli Iaşi, Tony da Silva. Acesta a comentat în termeni duri conflictul pe care Tony l-a avut cu jucătorul de la Botoşani, Ţigănaşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Niţă a ieşit la atac după ce a văzut imaginile cu Tony da Silva şi cu Ţigănaşu, din Poli Iaşi – FC Botoşani 1-0.

Robert Niţă a distrus în antrenor din Liga 1

Am văzut şi nu mi-a plăcut ce a făcut Tony. Nu ai voie ca antrenor. Hai că dai în mingea aia pentru că este minutul 90, pe undeva poţi spune că este un antrenor tânăr, nu s-a lăsat de mult timp de fotbal, zici că ai şmecheria asta de fotbalist, dar pe de altă parte este ruşinos să te arunci pe jos, să simulezi că te-a lovit ăla (n.r. Ţigănaşu).

Tu, ca antrenor, nu te expui şi te arunci pe jos. Eu îl dădeam afară, îi dădeam roşu direct. Ia, du-te, mă, în tribune şi tăvăleşte-te!

Nu este OK deloc şi ar fi trebuit eliminat„, a spus Robert Niţă pe canalul său de Youtube.

Reclamă
Reclamă 4

Tony da Silva, genial după Poli Iaşi – FC Botoşani 1-0: „E vreme de haine de muncitori!” Ce a spus de scandalul cu Ţigănaşu

Tony da Silva a avut un discurs genial după Poli Iaşi – FC Botoşani 1-0. Antrenorul celor de la Poli Iaşi a lăudat spiritul de luptă al echipei în derby-ul Moldovei. Antrenorul celor de la Poli Iaşi a spus că jucătorii trebuie să muncească în continuare şi că nu trebuie se se relaxeze.

„Noi am avut mai multe oportunități, Botoșani a încercat până la final. Noi trebuia să dăm golul doi. A lipsit ultima pasă, ultima centrare, am avut și bară, important e că am luat 3 puncte, primele din campionat. Săptămâna trecută am jucat top și nu am luat puncte. Azi am făcut un meci bun, mai avem lucruri de reglat, dar importantă e victoria, crește încrederea, omogenitatea.

De 6 ani jumate, Iași nu câștigase cu Botoșani. Am câștigat azi. Voiam asta pentru a crește încrederea, erau sponsori la stadion azi, era important să câștigăm. Dar am câștigat doar un meci, nu e vreme de costum, e vreme de haine de muncitori.

Reclamă

Noi trebuie să fim mai buni, nu sunt mulțumit. Niciodată nu o să fiu mulțumit, chiar dacă le-am zis băieților să zâmbească, pentru că am luat 3 puncte. Pentru mine, vedeta echipei e echipa„, a spus Tony da Silva după Poli Iaşi – FC Botoşani 1-0, la digisport.ro.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54 21 iul.

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50 21 iul.

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37 21 iul.

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22 21 iul.

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00 21 iul.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și