Închide meniul

Alexandru Mitriţă a mers la psiholog după ce a ratat EURO 2024: „Eram blocat şi aveam nevoie să trec la următorul nivel”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iulie 2024, 21:14

Reclamă
Alexandru Mitriţă a mers la psiholog după ce a ratat EURO 2024: „Eram blocat şi aveam nevoie să trec la următorul nivel

Alexandru Mitriţă a mers la psiholog după ce a ratat EURO 2024

Bucuria lui Alex Mitriţă, după un gol marcat / Profimediaimages

Alexandru Mitriţă a mers la psiholog după ce a ratat EURO 2024. Mitriţă a dat un gol şi o pasă decisivă în partida pe care Universitatea Craiova a câştigat-o cu UTA, scor 4-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a spus că a mers la psiholog pentru a putea trece la următorul nivel în carieră. Şi neconvocarea la EURO 2024 l-a determinat pe Mitriţă să ia această decizie.

Alexandru Mitriţă a mers la psiholog după ce a ratat EURO 2024

Important e că am câştigat, aveam nevoie de cele 3 puncte. Un meci controlat în totalitate de noi, am făcut cadou un gol. Nu a fost nimic, important e să rămân puternic mental. M-am antrenat cu psiholog aceste săptămâni să fiu mai puternic. Tot ce apare nu mă doboară, ci mă fac mai puternic.

Şi pentru acest lucru aveam nevoie să fac următorul pas. Eram blocat la un nivel şi aveam nevoie să trec la următorul. Încă nu sunt pregătit sută la sută, nici echipa nu este sută la sută. Toţi care au venit sunt jucători importanţi, este un grup minunat. Vreau să o iau pas cu pas, avem un meci important şi n Europa League, nu mai vreau să repetăm greşelile de anii trecuţi„, a spus Alexandru Mitriţă la digisport.ro, după Universitatea Craiova – UTA 4-2.

Universitatea Craiova – UTA 4-2. Prima victorie a sezonului pentru echipa lui Gâlcă. Mitriţă, gol şi pasă decisivă

Gazdele au ratat două ocazii mari, în minutele 11 şi 19, când Alexandru Creţu şi Elvir Koljic au trimis pe lângă poartă, însă au deschis scorul în minutul 35. Alexandru Mitriţă a executat un corner şi Zajkov a înscris. Arădenii au egalat în minutul 45, prin Ezekiel, care a profitat de o pasă a lui van Durmen. În partea secundă portarul craiovean Laurenţiu Popescu a intervenit la şutul lui Joao Pedro, din minutul 53, pentru ca după numai cinci minute, cubanezul Luis Paradela să înscrie golul desprinderii oltenilor, din careu, după pasa lui Bană. Ştefan Baiaram a înscris al treilea gol al gazdelor, în minutul 73, după o greşeală a lui Robert Popa, iar Alexandru Benga a redus din diferenţă în minutul 90+2.

Reclamă
Reclamă 4
Rezultatul final a fost stabilit de Alexandru Mitriţă un minut mai târziu, după o recuperare a lui Ştefan Vlădoiu şi a cursă a acestuia pe partea stângă. Universitatea Craiova s-a impus cu 4-2 şi echipa lui Gâlcă a trecut pe prima poziţie a clasamentului, cu patru puncte, cel puţin până la meciul CFR-ului cu Rapid, de vineri seara. UTA rămâne cu un punct şi este pe locul 13 în ierarhia Ligii 1.
Recomandări

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54 21 iul.

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50 21 iul.

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37 21 iul.

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22 21 iul.

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00 21 iul.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și