Închide meniul

Agentul care l-a adus pe Siyabonga Ngezana la FCSB a răbufnit când a auzit despre plecarea la Neftchi: „Aberaţii mari de tot”

Alex Masgras Publicat: 21 iulie 2024, 13:46

Reclamă
Agentul care l-a adus pe Siyabonga Ngezana la FCSB a răbufnit când a auzit despre plecarea la Neftchi: „Aberaţii mari de tot

Agentul care l-a adus pe Siyabonga Ngezana la FCSB a răbufnit când a auzit despre plecarea la Neftchi: "Aberaţii mari de tot"

Siyabonga Ngezana / Profimedia

Agentul care l-a adus pe Siyabonga Ngezana la FCSB a răbufnit când a auzit despre plecarea la Neftchi. Presa din Azerbaidjan a anunţat că fundaşul sud-african s-ar fi înţeles cu Neftchi Baku. Mai mult, azerii susţineau şi că fosta echipă antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi Adrian Mutu a bătut palma şi cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nimic adevărat, susţine Florin Vulturar, agentul care l-a adus pe Siyabonga Ngezana la FCSB în urmă cu un an.

Agentul care l-a adus pe Siyabonga Ngezana la FCSB a răbufnit când a auzit despre plecarea la Neftchi: „Aberaţii mari de tot”

Florin Vulturar a anunţat că informaţiile apărute în presa din Azerbaidjan nu sunt adevărate şi că fundaşul sud-african este extrem de concentrat în acest moment asupra meciurilor din preliminariile UEFA Champions League:

„7 milioane, nu? Și dacă era 1 aprilie nu era o glumă bună. Dacă se uitau în istoria transferurilor lui Neftchi, nu cred că a plătit vreodata mai mult de 1 milion de euro. E o minciună mare de tot. Pe mine m-a speriat știrea.

Nu se pune problema. Nu a fost nicio discuție. Nu știu de unde au apărut cifrele astea. 7 milioane? Salarii? Incredibil! Nu poate Neftchi să plătească sumele astea. E o aberație!

Reclamă
Reclamă 4

M-au sunat vreo 3-4 persoane din zona respectivă. Și am zis că am văzut multe fake newsuri, dar asta e urâtă de tot. El e foarte focusat pe Europa, să facă niște meciuri bune în Europa și până la finalul perioadei de transferuri se poate întâmpla orice. Dar momentan nu e nimic concret”, a declarat Florin Vulturar, potrivit fanatik.ro.

Azerii anunţă că Siyabonga Ngezana e aproape de Neftchi Baku! Surpriză uriaşă pe piaţa transferurilor

Potrivit sportinfo.az, Siyabonga Ngezana ar fi aproape de fosta echipă antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi Adrian Mutu. În ultima săptămână, clubul din Azerbaidjan a negociat pentru transferul fundaşului sud-african, iar acesta ar fi ajuns la un acord cu Neftchi Baku.

Mai mult, sursa menţionată anterior susţine că şi cele două cluburi au ajuns la o înţelegere, iar suma de transfer este mult mai mică decât cele 7 milioane de euro pe care le-ar fi vrut Gigi Becali.

Reclamă

Siyabonga Ngezana a ajuns la FCSB în urmă cu un an, după ce formaţia roş-albastră a plătit 600.000 de euro pentru transferul său de la Kaizer Chiefs. În acest moment, fundaşul central este cotat la 1,6 milioane de euro pe transfermarkt.com.

În tricoul celor de la FCSB, Siyabonga Ngezana a evoluat în 35 de meciuri, reuşind să înscrie un gol şi să ofere o pasă de gol. El a cucerit alături de FCSB titlul şi Supercupa României.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:07

VIDEOLando Norris, prima reacţie după ce l-a lăsat pe Oscar Piastri să câştige Marele Premiu al Ungariei: „Doar m-am conformat!”

17:52

VideoAccident între Lewis Hamilton şi Max Verstappen în Marele Premiu al Ungariei! Ce a spus britanicul imediat după incident

17:35

Kevin De Bruyne a ajuns la un acord cu noua lui echipă! Primele declaraţii ale starului belgian: „Voi câştiga o sumă incredibilă”

17:16

Mihai Rotaru surprinde! Cine este „cel mai bun jucător din România”: „Am fost nedrepţi cu el!”

16:43

Transfer picat la Rapid! „Tricolorul” nu va mai ajunge în Giuleşti! Anunţul lui Giovanni Becali

16:10

„O echipă stoarsă, ca o lămâie” Marius Şumudică, verdict dur despre FCSB! Unde suferă echipa lui Gigi Becali: „E o mare pierdere”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și