Închide meniul

Azerii anunţă că Siyabonga Ngezana e aproape de Neftchi Baku! FCSB, la un pas să rămână fără sud-african

Alex Masgras Publicat: 21 iulie 2024, 12:01

Reclamă
Azerii anunţă că Siyabonga Ngezana e aproape de Neftchi Baku! FCSB, la un pas să rămână fără sud-african

Azerii anunţă că Siyabonga Ngezana e aproape de Neftchi Baku! Surpriză uriaşă pe piaţa transferurilor

Siyabonga Ngezana / Profimedia

Azerii anunţă că Siyabonga Ngezana e aproape de Neftchi Baku. Fundaşul sud-african, ajuns la FCSB vara trecută, a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei lui Elias Charalambous în sezonul în care formaţia roş-albastră a cucerit titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, aventura sa în România este foarte aproape să se încheie după numai un sezon.

Azerii anunţă că Siyabonga Ngezana e aproape de Neftchi Baku! Surpriză uriaşă pe piaţa transferurilor

Potrivit sportinfo.az, Siyabonga Ngezana este foarte aproape de fosta echipă antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi Adrian Mutu. În ultima săptămână, clubul din Azerbaidjan a negociat pentru transferul fundaşului sud-african, iar acesta ar fi ajuns la un acord cu Neftchi Baku.

Mai mult, sursa menţionată anterior susţine că şi cele două cluburi au ajuns la o înţelegere, iar suma de transfer este mult mai mică decât cele 7 milioane de euro pe care le-ar fi vrut Gigi Becali.

Siyabonga Ngezana a ajuns la FCSB în urmă cu un an, după ce formaţia roş-albastră a plătit 600.000 de euro pentru transferul său de la Kaizer Chiefs. În acest moment, fundaşul central este cotat la 1,6 milioane de euro pe transfermarkt.com.

Reclamă
Reclamă 4

În tricoul celor de la FCSB, Siyabonga Ngezana a evoluat în 35 de meciuri, reuşind să înscrie un gol şi să ofere o pasă de gol. El a cucerit alături de FCSB titlul şi Supercupa României.

Siyabonga Ngezana, dezvăluiri din interiorul FCSB-ului în presa din Africa de Sud!

Întrebat de jurnaliștii sud-africani despre experiența din România, Siyabonga Ngezana a făcut o dezvăluire care a uimit pe toată lumea.

Fundașul campioanei a spus că mentalitatea coechipierilor săi este „nebună” și că jucătorii de la FCSB „plâng”, dacă pierd un joc de antrenament.

Reclamă

De asemenea, Siyabonga Ngezana a ținut să menționeze că nu a avut parte de o asemenea experiență în perioada în care juca pentru Kaizer Chiefs.

„Mentalitatea jucătorilor de la FCSB este nebună, jucătorii plâng dacă pierd într-un antrenament.

Personal, nu mai văzusem asta până acum la Kaizer Chiefs și atunci mi-am dat seama că trebuie să-mi iau jocul în serios”, a spus Syiabonga Ngezana, potrivit snl24.com.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:10

Mesajul de mare campion al lui David Popovici, înainte de plecarea Team România spre Jocurile Olimpice 2024

13:53

Gigi Becali, aproape de transferul unui super-jucător de la CFR Cluj! „Chiar el ne-a spus”

13:46

Agentul care l-a adus pe Siyabonga Ngezana la FCSB a răbufnit când a auzit despre plecarea la Neftchi: „Aberaţii mari de tot”

13:10

LIVE VIDEOCursa din Porsche Supercup din Ungaria este ACUM în AntenaPLAY! Marvin Klein a plecat din pole-position

13:00

FotoDavid Popovici a purtat mască la plecarea spre Paris! Team România, pregătită de Jocurile Olimpice 2024

12:49

Gala de box | Joe Joyce vs Derek Chisora (27 iulie). Duelul titanilor e în AntenaPLAY. Românul Băluţă luptă şi el pentru centură

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și