Închide meniul

Programul Marelui Premiu al Belgiei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

Alex Masgras Publicat: 22 iulie 2024, 16:01

Reclamă
Programul Marelui Premiu al Belgiei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

Programul Marelui Premiu al Belgiei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

Startul Marelui Premiu al Belgiei din 2023 / Profimedia

Iată programul Marelui Premiu al Belgiei, ultimul Grand Prix dinaintea vacanţei de vară din Formula 1. Etapa cu numărul 14 a sezonului 2024 va avea loc pe legendarul circuit de la Spa-Francorchamps.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După această etapă, Formula 1™ va lua o pauză de aproximativ o lună, până la Marele Premiu al Olandei.

Programul Marelui Premiu al Belgiei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

Circuitul de la Spa a organizat primul Grand Prix în 1950 şi se află printre preferatele piloţilor din Marele Circ. Cu o lungime de 70004 metri, piloţii trebuie să parcurgă 44 de tururi în cursa de duminică. Recordul este deţinut de Valtteri Bottas, cel care a încheiat un tur cu timpul de 1:46.286, în anul 2018.

Primele antrenamente vor avea loc vineri. Prima sesiune de antrenamente va începe la ora 14:30, în timp ce a doua sesiune de antrenamente este programată la ora 18:00. Ambele sesiuni de vineri vor fi LIVE în AntenaPLAY.

În urmă cu un an, Max Verstappen s-a impus în Marele Premiu al Belgiei. El a fost urmat de coechipierul Sergio Perez, în timp ce podiumul a fost completat de Charles Leclerc.

Reclamă
Reclamă 4

Sâmbătă, de la ora 13:30, va avea loc şi a treia sesiune de antrenamente, tot în AntenaPLAY. De la ora 16:45, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, vor avea loc calificările. Duminică, de la ora 15:45, va avea loc cursa.

În acest week-end se vor desfăşura şi etape din Formula 2 şi Formula 3, pe circuitul din Belgia. Antrenamentele, calificările, sprintul şi cursa vor fi live în AntenaPLAY.

Programul Marelui Premiu al Belgiei

Reclamă

Vineri, 26 iulie

  • Prima sesiune de antrenamente (14:30, AntenaPLAY)
  • A doua sesiune de antrenamente (18:00, AntenaPLAY)

Sâmbătă, 27 iulie

  • A treia sesiune de antrenamente (13:30, AntenaPLAY)
  • Calificările (16:45, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

Duminică, 28 iulie

  • Cursa (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:23

Sepsi a învins-o dramatic pe Gloria Buzău şi e lider în Liga 1! Buzoienii egalaseră în minutul 90+4, dar golul a fost anulat

21:13

Transfer de senzaţie pregătit de Porto! Un fost star de la Real Madrid e aşteptat în Liga Portugal

21:11

Oţelul Galaţi – Farul Constanţa LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Gică Hagi caută prima victorie a sezonului! Echipele de start

20:52

FotoAl-Gharafa „forţează” grupele Ligii Campionilor Asiei cu un atac stelar! Florinel Coman, coleg cu un fost star de la Real Madrid

20:47

„Este doar o victorie!” Andrei Nicolescu, reacţie clară după succesul la scor al lui Dinamo

20:04

Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei va fi live în AntenaPLAY (26-28 iulie). Programul complet

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și