Închide meniul

Reacţia cehilor după ce au aflat că Sparta Praga o poate întâlni pe FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 iulie 2024, 16:40

Reclamă
Reacţia cehilor după ce au aflat că Sparta Praga o poate întâlni pe FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor!

Reacţia cehilor după ce au aflat că Sparta Praga o poate întâlni pe FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor!

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci / Hepta

Presa din Cehia a comentat tragerea la sorţi din Liga Campionilor. Iată reacţia cehilor după ce au aflat că Sparta Praga o poate întâlni pe FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa cehă a remarcat că Sparta Praga a avut parte de cea mai grea tragere pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Sparta Praga o întâlneşte pe Shamrock Rovers în turul doi preliminar. Dubla ar trebui să fie o simplă formalitate pentru campioana Cehiei.

Reacţia cehilor după ce au aflat că Sparta Praga o poate întâlni pe FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor!

Sparta a jucat ultima dată în runda principală a Ligii Campionilor în sezonul 2005/06. În dimineața dinaintea tragerii la sorți, UEFA a împărțit în mod tradițional echipele în grupe și a restrâns potențialii adversari ai Spartei.

Antrenorul danez Lars Friis s-ar fi putut întoarce de la Nyon cu Slovan Bratislava, dar nu va exista un derby atractiv între două campioane din țări foste partenere federale. În schimb, Sparta a obținut cea mai dificilă pereche de pe hârtie. Lupta dintre campioana din România și cea din Israel nu are o favorită clară.

FCSB, fosta Steaua Bucuresti, a avut multe lupte cu cluburile cehe. În 2016, în aceeași fază a preliminariilor din Liga Campionilor, echipa din România a eliminat Sparta după un egal, 1-1, la Praga și o victorie pe teren propriu, 2-0.

Reclamă
Reclamă 4

Ultima dată când FCSB s-a confruntat cu un adversar ceh a fost în urmă cu patru ani, când a pierdut cu Liberec, 0-2, în preliminariile Europa League, dar din cauza infecției cu coronavirus din echipă, a început într-o formulă considerabil slăbită”, au scris jurnaliştii de la isport.blesk.cz.

FCSB are o misiune dificilă dacă reuşeşte să treacă de Maccabi Tel Aviv

FCSB a aflat, în urma tragerii la sorţi pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor, că va întâlni învingătoarea dublei Sparta Praga – Shamrock Rovers dacă o elimină pe Maccabi Tel Aviv.

Pe hârtie, Sparta Praga era cel mai dificil adversar pe care campioana României îl putea întâlni. FCSB ar fi putut întâlni APOEL (Cipru) sau Ludogoreţ (Bulgaria).

Reclamă

Dacă va ajunge în turul 3, campioana României va juca în prima manşă în deplasare. Returul îl va disputa pe teren propriu. Meciurile din turul 3 preliminar UEFA Champions League au loc pe 6/7 august şi pe 13 august.

Ultimele detalii despre transferul din Serie A pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB: „Am propus 800.000 de euro!”

Florin Vulturar a dezvăluit ultimele detalii despre transferul din Serie A pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB. Impresarul a transmis că roş-albaştrii au oferit nu mai puţin de 800.000 de euro în schimbul lui David Ankeye, în iarnă.

Florin Vulturar a precizat că transferul lui David Ankeye la FCSB a intrat în „stand-by”. Impresarul a transmis că nu există discuţii concrete cu oficialii de la Genoa, echipă la care evoluează atacantul.

Potrivit lui Vulturar, FCSB era dispusă să plătească 800.000 de euro, în iarnă, în schimbul lui Ankeye. Genoa l-a transferat pentru 2,7 milioane de euro. În acest moment, singura şansă pentru FCSB ar fi să îl ia împrumut pe Ankeye. Becali a spus, recent, că mai vrea un atacant.

„Cu Ankeye a rămas oarecum în stand-by, vedem ce va fi. Am văzut că a ieșit în presă cu el, dar în momentul de față nu e nimic concret. S-a făcut o ofertă înainte de a ajunge la Genoa și eram aproape să-l aducem, dar a rămas așa.

La momentul ăla am propus 800.000 de euro pentru un transfer definitiv la FCSB și după aia l-a luat Genoa cu 2,7 milioane de euro. Dacă Genoa a dat 2,7 milioane, eu zic că merita 800. Dacă vom relua cred că va fi împrumut cu opțiune de cumpărare, dar în momentul de față nu e nimic concret. Au fost doar niște tatonări.

Probabil că jucătorul ar vrea să vină în România, la Genoa a jucat destul de puțin, câte 15-20 de minute pe final de meci. Nici Genoa nu este dispusă 100% să-l cedeze, ei au doi atacanți, el ar fi a treia variantă. Rămâne deschisă pista”, a declarat Florin Vulturar, conform fanatik.ro.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:23

Sepsi a învins-o dramatic pe Gloria Buzău şi e lider în Liga 1! Buzoienii egalaseră în minutul 90+4, dar golul a fost anulat

21:13

Transfer de senzaţie pregătit de Porto! Un fost star de la Real Madrid e aşteptat în Liga Portugal

21:11

Oţelul Galaţi – Farul Constanţa LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Gică Hagi caută prima victorie a sezonului! Echipele de start

20:52

FotoAl-Gharafa „forţează” grupele Ligii Campionilor Asiei cu un atac stelar! Florinel Coman, coleg cu un fost star de la Real Madrid

20:47

„Este doar o victorie!” Andrei Nicolescu, reacţie clară după succesul la scor al lui Dinamo

20:04

Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei va fi live în AntenaPLAY (26-28 iulie). Programul complet

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și