Închide meniul

Ultimele detalii despre transferul din Serie A pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB: „Am propus 800.000 de euro!”

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2024, 18:54

Reclamă
Ultimele detalii despre transferul din Serie A pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB: „Am propus 800.000 de euro!

Ultimele detalii despre transferul din Serie A pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Florin Vulturar a dezvăluit ultimele detalii despre transferul din Serie A pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB. Impresarul a transmis că roş-albaştrii au oferit nu mai puţin de 800.000 de euro în schimbul lui David Ankeye, în iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Ankeye este pe lista lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB este în căutarea unui atacant, după ce varianta transferului lui Arnold Garita a picat.

Ultimele detalii despre transferul din Serie A pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB

Florin Vulturar a dezvăluit că transferul lui David Ankeye la FCSB a intrat în „stand-by”. Impresarul a transmis că nu există discuţii concrete cu oficialii de la Genoa, echipă la care evoluează atacantul.

De asemenea, Vulturar a dezvăluit că în iarnă, FCSB era dispusă să plătească 800.000 de euro în schimbul lui Ankeye, însă Genoa l-a transferat în cele din urmă în schimbul sumei de 2,7 milioane de euro. În cazul în care mutarea se va produce în această vară, vârful va veni la FCSB sub formă de împrumut.

„Cu Ankeye a rămas oarecum în stand-by, vedem ce va fi. Am văzut că a ieșit în presă cu el, dar în momentul de față nu e nimic concret. S-a făcut o ofertă înainte de a ajunge la Genoa și eram aproape să-l aducem, dar a rămas așa.

Reclamă
Reclamă 4

La momentul ăla am propus 800.000 de euro pentru un transfer definitiv la FCSB și după aia l-a luat Genoa cu 2,7 milioane de euro. Dacă Genoa a dat 2,7 milioane, eu zic că merita 800. Dacă vom relua cred că va fi împrumut cu opțiune de cumpărare, dar în momentul de față nu e nimic concret. Au fost doar niște tatonări.

Probabil că jucătorul ar vrea să vină în România, la Genoa a jucat destul de puțin, câte 15-20 de minute pe final de meci. Nici Genoa nu este dispusă 100% să-l cedeze, ei au doi atacanți, el ar fi a treia variantă. Rămâne deschisă pista”, a declarat Florin Vulturar, conform fanatik.ro.

Anunţ despre posibila plecare a lui Siyabonga Ngezana, de la FCSB

Florin Vulturar a anunţat că informaţiile apărute în presa din Azerbaidjan nu sunt adevărate şi că fundaşul sud-african este extrem de concentrat în acest moment asupra meciurilor din preliminariile UEFA Champions League:

Reclamă

„7 milioane, nu? Și dacă era 1 aprilie nu era o glumă bună. Dacă se uitau în istoria transferurilor lui Neftchi, nu cred că a plătit vreodata mai mult de 1 milion de euro. E o minciună mare de tot. Pe mine m-a speriat știrea.

Nu se pune problema. Nu a fost nicio discuție. Nu știu de unde au apărut cifrele astea. 7 milioane? Salarii? Incredibil! Nu poate Neftchi să plătească sumele astea. E o aberație!

M-au sunat vreo 3-4 persoane din zona respectivă. Și am zis că am văzut multe fake newsuri, dar asta e urâtă de tot. El e foarte focusat pe Europa, să facă niște meciuri bune în Europa și până la finalul perioadei de transferuri se poate întâmpla orice. Dar momentan nu e nimic concret”, a declarat Florin Vulturar, potrivit fanatik.ro.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:51

Surpriză în finala de la Hamburg! Alexander Zverev a fost învins de un francez de 20 de ani, după un meci maraton

20:33

Dinamo – Petrolul LIVE TEXT (22:00). Derby pe Arcul de Triumf. Ambele echipe caută prima victorie a sezonului! Echipele de start

20:23

Ce ofertă a refuzat Cristi Chivu, după plecarea de la Inter! Echipa care l-a dorit: „Vrea un proiect serios!”

20:18

Giovanni Becali a spus cine îi poate lua locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Era normal să se rezolve până acum”

19:53

Jucătorul dorit de Gigi Becali face senzaţie la o altă echipă! „Dublă” într-un meci spectaculos

19:33

Răzvan Sava e aproape să plece de la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care o pot încasa ardelenii! Balaj a confirmat discuţiile

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și