Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali după ce azerii au scris că îl vinde pe Siyabonga Ngezana pentru 7 milioane de euro!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 iulie 2024, 17:59

Reclamă
Reacţia lui Gigi Becali după ce azerii au scris că îl vinde pe Siyabonga Ngezana pentru 7 milioane de euro!

Reacţia lui Gigi Becali după ce azerii au scris că îl vinde pe Siyabonga Ngezana pentru 7 milioane de euro!

Siyabonga Ngezana, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia Images

A apărut reacţia lui Gigi Becali după ce azerii au scris că îl vinde pe Siyabonga Ngezana pentru 7 milioane de euro! Patronul roş-albaştrilor a negat vehement informaţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul Florin Vulturar, care e finul lui Gigi Becali, infirmase şi el că Ngezana ar pleca la Neftchi Baku pentru acea sumă colosală.

Reacţia lui Gigi Becali după ce azerii au scris că îl vinde pe Siyabonga Ngezana pentru 7 milioane de euro!

Vedeți că nu e adevărat nici cu Ngezana. Nu știu cine a putut să scoată pe piață milioanele alea. Iar dacă eu vă zic că nu știu nimic, atunci așa este”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Vulturar a numit, anterior, „aberaţii” informaţiile publicate în presa azeră, potrivit cărora Ngezana s-ar transfera de la FCSB la Neftchi Baku pentru 7 milioane de euro.

7 milioane, nu? Și dacă era 1 aprilie nu era o glumă bună. Dacă se uitau în istoria transferurilor lui Neftchi, nu cred că a plătit vreodata mai mult de 1 milion de euro. E o minciună mare de tot. Pe mine m-a speriat știrea.

Reclamă
Reclamă 4

Nu se pune problema. Nu a fost nicio discuție. Nu știu de unde au apărut cifrele astea. 7 milioane? Salarii? Incredibil! Nu poate Neftchi să plătească sumele astea. E o aberație!

M-au sunat vreo 3-4 persoane din zona respectivă. Și am zis că am văzut multe fake newsuri, dar asta e urâtă de tot. El e foarte focusat pe Europa, să facă niște meciuri bune în Europa și până la finalul perioadei de transferuri se poate întâmpla orice. Dar momentan nu e nimic concret”, a declarat Florin Vulturar, potrivit fanatik.ro.

Presa azeră îl dădea ca şi transferat la Neftchi Baku pe Siyabonga Ngezana

Site-ul azer sportinfo.az scria că Neftchi Baku ar fi negociat cu FCSB pentru Ngezana şi că ar fi şi ajuns la un acord cu echipa română, pentru suma de 7 milioane de euro!

Reclamă

Siyabonga Ngezana a ajuns la FCSB în urmă cu un an, după ce formaţia roş-albastră a plătit 600.000 de euro pentru transferul său de la Kaizer Chiefs. În acest moment, fundaşul central este cotat la 1,6 milioane de euro pe transfermarkt.com.

În tricoul celor de la FCSB, Siyabonga Ngezana a evoluat în 35 de meciuri, reuşind să înscrie un gol şi să ofere o pasă de gol. El a cucerit alături de FCSB titlul şi Supercupa României.

Neftchi Baku a fost antrenată în trecut de Laurenţiu Reghecampf şi, ulterior, de Adrian Mutu. Mutu a decis să plece de la Rapid cu o săptămână înainte de startul campionatului pentru a semna cu formaţia azeră.

În viață se fac alegeri. Eu cred că am făcut o treabă foarte bună la Rapid. Am fost în play-off. Cred că m-am despărțit foarte ok. Ar trebui să se mândrească. Sunt primul antrenor pe care l-au vândut în ultimii 20 de ani. La nivel de ce jucători mi-am dorit, Rapid nu mi-a adus aproape tot.

Rapid e o echipă bună și am lăsat-o așa. Nu a fost un lucru planificat. A fost vorba de oportunitatea financiară. Eu am avut o discuție cu cei din conducere. Am pus împreună umărul la ceea ce pretinde Rapid în ziua de astăzi!

Rapidul face niște pași normali. Este o creștere normală. Atât s-a putut la momentul respectiv. A fost o creștere de la faptul că au jucat în play-out și după în play-off. Au fost făcute și investiții. A venit și Dugandzic, care a fost golgheter.

Și anul acesta la fel. Va ajunge cât mai sus, acolo unde îi este locul. Îmi place Rapid. Nu pot să spun ce nu funcționează pentru că nu îmi place să critic staff-ul tehnic. Declarațiile mele se pot interpreta și nu vreau să deranjez antrenorul, precum au făcut-o alții când eram acolo”, declara Adrian Mutu la digisport.ro la începutul anului.

 

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:08

Anunţul lui Gigi Becali despre Louis Munteanu! Patronul FCSB-ului a luat o decizie radicală privind transferurile

21:55

FotoTeam Romania, primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice!

21:55

LIVE TEXTOţelul Galaţi – Farul Constanţa 0-0. Echipa lui Gică Hagi caută prima victorie a sezonului

21:50

Video„Generaţia roz, puternică şi delicată!” Massimo Pedrazzini a găsit un nume pentru naţionala fetelor, care luptă pentru EURO

21:23

Sepsi a învins-o dramatic pe Gloria Buzău şi e lider în Liga 1! Buzoienii egalaseră în minutul 90+4, dar golul a fost anulat

21:13

Transfer de senzaţie pregătit de Porto! Un fost star de la Real Madrid e aşteptat în Liga Portugal

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și