Închide meniul

O nouă plecare de la Dinamo! Jucătorul cu aproape 100 de meciuri în tricoul „câinilor” e OUT de la echipă

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2024, 19:49

Reclamă
O nouă plecare de la Dinamo! Jucătorul cu aproape 100 de meciuri în tricoul „câinilor e OUT de la echipă

O nouă plecare de la Dinamo

Jucătorii lui Dinamo, într-un meci din sezonul trecut/ Profimedia

Dinamo a anunţat o nouă plecare, la o zi după victoria categorică cu Petrolul. Gabriel de Moura şi-a încheiat contractul cu formaţia din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel de Moura era unul dintre cei mai vechi jucători din lotul lui Dinamo. Acesta a bifat 94 de meciuri la formaţia din Ştefan cel Mare, fiind fotbalist de bază în sezonul trecut.

O nouă plecare de la Dinamo

Gabriel de Moura nu a fost inclus de Zeljko Kopic în planurile sale, pentru sezonul viitor. Fundaşul brazilian de 36 de ani a retrogradat şi a promovat alături de formaţia din Ştefan cel Mare.

„Mulțumim, Gabriel de MOURA!

3 sezoane,
3 echipamente diferite,
3 sponsori principali,
4 antrenori,
același suflet în inimile tuturor dinamoviștilor.

Reclamă
Reclamă 4

Gabriel Rodrigues de Moura, Gabi în familia Dinamo, încetează activitatea la clubul nostru.

Definit de o dorință arzătoare, de focul tipic Braziliei, Gabi a bifat 94 de apariții în tricourile lui Dinamo. A oferit 3 pase decisive și a marcat un gol, reușit chiar în sezonul abia încheiat, la finalul căruia Gabi a luat parte la al treilea baraj în alb și roșu.

Gabi, meci de meci, a fost pe tot terenul, alergând spre toate inimile fanilor noștri”, a anunţat Dinamo, pe paginile oficiale.

Reclamă

Zeljko Kopic, promisiune uriaşă pentru fani, după prima victorie a lui Dinamo

Zeljko Kopic a făcut o promisiune uriaşă pentru fani, după prima victorie obţinută de Dinamo, în acest sezon. Antrenorul croat a transmis că îşi doreşte să evite situaţia dezastruoasă din sezonul precedent, când echipa a fost la un pas de retrogradarea directă.

„Nu vreau să pun presiune pe jucători. Ceea ce am vorbit cu ei vreau să punem în practică: să stabilizăm echipa, clubul, să căutăm performanța, să încercăm să fim aproape de primele șase echipe din clasament. Dacă se va întâmpla să fim în cursa pentru play-off, de ce să nu încercăm? Dar nu are rost să pun și eu presiune acum. Trebuie să creștem pas cu pas, să creștem tinerii, apoi vom vedea ce va fi.

Pentru asta muncim! E cel mai important lucru acum. Cum simt echipa acum, și clubul, și energia a tot ceea ce se întâmplă la Dinamo, cred că vom avea un campionat bun și nu vom mai avea situația din ultimii ani. Nu promit că vom fi acolo sau dincolo, dar simt că noi creștem bine și pozitiv.

Ultimele luni au fost grele din punct de vedere mental. A trebuit să luptăm mult ca să stăm în ligă. Nu a fost ușor pentru jucători, pentru staff, pentru nimeni. Am reînceput să lucrăm și să muncim mai ofensiv din prima zi a revenirii la antrenamente, la începutul verii. Și vrem să avem stabilitate în defensivă, să nu mai luăm goluri, mai ales pe greșeli individuale, așa cum s-a întâmplat și la Cluj! Am controlat jocul mai bine cu Petrolul, iar apetitul ofensiv a făcut diferența”, a declarat Zeljko Kopic, conform gsp.ro.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv i-a răspuns lui Elias Charalambous, după ce cipriotul a spus că FCSB se va califica „1000%”!

23:40

Fază controversată în Oţelul – Farul! Gol anulat pentru trupa lui Gică Hagi! Duel încins cu Dorinel Munteanu

23:25

„Nu suntem la nivelul celor din San Marino” Jucătorul lui Maccabi Tel Aviv, „săgeţi” către FCSB înaintea confruntării din Ghencea

23:23

„Respect doar din partea fanilor” Fostul jucător al lui Dinamo, „săgeţi” către Kopic şi conducere după despărţirea de „câini”!

22:55

LIVE TEXTOţelul Galaţi – Farul Constanţa 0-0. Gol anulat pentru echipa lui Gică Hagi

22:53

Anunţul lui Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu, după ce „Regele” transmitea că Farul se desparte de fostul jucător al FCSB-ului!

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și