Închide meniul
Foto

Acuzaţii grave la adresa lui Mihai Zmărăndescu în „scandalul maceta”: „Nu i-a păsat, mi-a pus viața în pericol”

Publicat: 23 iulie 2024, 8:59

Reclamă
Acuzaţii grave la adresa lui Mihai Zmărăndescu în „scandalul maceta”: „Nu i-a păsat, mi-a pus viața în pericol”

Acuzaţii grave la adresa lui Mihai Zmărăndescu în "scandalul maceta"

Colaj Instagram

Acuzaţii grave la adresa lui Mihai Zmărăndescu în „scandalul maceta”. Cel care a fost acuzat de Mihai Zmărăndescu că i-a ameninţat familia cu o macetă a avut o primă reacţie şi a lansat acuzaţii grave la adresa fiului lui Cătălin Zmărăndescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul susţine că cel care a fost agresor este chiar Mihai Zmărăndescu şi îl acuză că i-a pus viaţa în pericol. George Ungureanu a recunoscut existenţa macetei, dar a spus că aceasta se afla în maşină printre „alte unelte”.

Acuzaţii grave la adresa lui Mihai Zmărăndescu în „scandalul maceta”

”Am fost agresat de către Zmărăndescu Mihai, nu am agresat pe nimeni. Socrul acestuia a blocat cu mașina un drum public, nu mi-a dat dreptul să trec. L-am rugat în repetate rânduri să mute mașina, însă nu a făcut-o.

În timp ce vorbeam cu el pe drumul public respectiv, a venit Mihai Zmărăndescu și m-a strangulat pe la spate, împreună cu socrul său m-au trântit la pământ, iar Zmărăndescu m-a agresat.
Menționez ca sunt operat pe cord deschis. Acesta a stat deasupra mea peste 10 minute în care îi spuneam că nu am aer, însă nu i-a păsat, mi-a pus viața în pericol. Când soția mea a vrut să sune la 112 și-au dat seama de gravitatea situației și au sunat și ei să se victimizeze că i-aș fi agresat.

În mașina mea se afla acea maceta despre care vorbește el, dar a fost găsită printre multe alte unelte, acea mașină fiind folosită la o proprietate din apropiere pe care o dețin.T oate aceste lucruri s-au întâmplat în fața copilului meu în vârstă de 8 ani, în timp ce copilul său era în casă, nu prezent așa cum susține în mod mincinos.

Reclamă
Reclamă 4

Familia acestuia a fost depistată pozitiv la amfetamine, lucru care nu se menționează. Mă acuzau că sunt beat și drogat, însă am ieșit negativ la ambele, în timp ce ei sunt pozitivi. Sunt în proces de eliberare al certificatului medico-legal cu care urmează să merg să depun plângere penală pentru cele întâmplate”, a transmis George Ungureanu pentru digisport.ro.

Familia lui Mihai Zmărăndescu, ameninţată cu maceta de către un individ

Familia lui Mihai Zmărăndescu ar fi fost ameninţată cu o macetă de către un individ, iar fiul lui Cătălin Zmărăndescu a acţionat imediat, alegând însă calea cea mai puţin violentă. Cel puţin aceasta este varianta prezentată de Mihai Zmărăndescu.

În filmuleţul postat pe Instagram de Mihai Zmărăndescu, îl putem auzi pe cel despre care Mihai spune că a fost agresor care îl cere lui Mihai să se bată „în picioare”, lucru refuzat de sportiv, care i-a explicat bărbatului că va rămâne imobilizat până vin oamenii legii.

Reclamă

„După ce mi-a ameninţat familia cu maceta şi după ce l-am imobilizat timp de 10 minute până la apariţia organelor competente, individul era agresiv în continuare şi dorea escaladarea conflictului. Sunt un băiat educat şi am acţionat cât de legal se poate.

Cu toate că nu ştiu momentan dacă copilul va uita prea uşor ce s-a întâmplat, văzând o macetă care urma să fie folosită de către individ pentru a-mi ataca familia. Dacă sunteţi taţi, cred că simţiţi ce este în sufletul meu. Sper ca poliţia să îşi facă treaba”, e mesajul postat pe Instagram de fiul lui Zmărăndescu.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:31

Gigi Becali a anunţat cum poate da o lovitură de proporţii, cu FCSB

14:07

Meciul decisiv Maccabi Tel Aviv – FCSB se vede în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY, miercuri, 31 iulie, de la 21.00

14:05

FCSB – Maccabi Tel Aviv LIVE TEXT, ora 20:30. Campioana României îşi continuă drumul spre grupa principală a Ligii Campionilor

13:38

„Am fost împins la autodistrugere, am fost trădat și rănit!” Săpunaru, mesaj cu subînţeles după ce a ajuns rezervă la Rapid

13:19

Javier Aguirre a devenit selecţionerul Mexicului, una din gazdele Campionatului Mondial din 2026. Antena transmite competiţia

12:53

Gică Hagi, tot mai aproape de a deveni selecţionerul României. Şi-ar fi găsit deja înlocuitor la Farul

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și