Închide meniul
VIDEO

Familia lui Mihai Zmărăndescu, ameninţată cu maceta de către un individ. Ce a putut face fiul lui Cătălin Zmărăndescu

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2024, 10:11

Reclamă
Familia lui Mihai Zmărăndescu, ameninţată cu maceta de către un individ. Ce a putut face fiul lui Cătălin Zmărăndescu

Familia lui Mihai Zmărăndescu a fost ameninţată cu o macetă

Familia lui Mihai Zmărăndescu ar fi fost ameninţată cu o macetă de către un individ, iar fiul lui Cătălin Zmărăndescu a acţionat imediat, alegând însă calea cea mai puţin violentă. Cel puţin aceasta este varianta prezentată de Mihai Zmărăndescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă este un luptător profesionist, fiul fostului bodyguard al lui Gigi Becali nu a proftat de asta şi l-a imobilizat pe agresor la pământ timp de 10 minute, până când a ajuns o maşină a poliţiei. Mihai Zmărăndescu ar fi avut însă nevoie de îngrijiri, fiind lovit înainte de a-l imobiliza pe bărbatul conflictual.

Familia lui Mihai Zmărăndescu, ameninţată cu maceta de către un individ

În filmuleţul postat pe Instagram de Mihai Zmărăndescu, îl putem auzi pe cel despre care Mihai spune că a fost agresor care îl cere lui Mihai să se bată „în picioare”, lucru refuzat de sportiv, care i-a explicat bărbatului că va rămâne imobilizat până vin oamenii legii.

„După ce mi-a ameninţat familia cu maceta şi după ce l-am imobilizat timp de 10 minute până la apariţia organelor competente, individul era agresiv în continuare şi dorea escaladarea conflictului. Sunt un băiat educat şi am acţionat cât de legal se poate.

Cu toate că nu ştiu momentan dacă copilul va uita prea uşor ce s-a întâmplat, văzând o macetă care urma să fie folosită de către individ pentru a-mi ataca familia. Dacă sunteţi taţi, cred că simţiţi ce este în sufletul meu. Sper ca poliţia să îşi facă treaba”, e mesajul postat pe Instagram de fiul lui Zmărăndescu.

Reclamă
Reclamă 4
 
View this post on Instagram
 
A post shared by ZMĂRĂ (@zmaramma)

Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său cel mare

La finalul anului trecut, Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său cel mare, după ce timp de 6 ani nu şi-au vorbit. Chiar fiul fostului luptător a dat vestea cea mare pe reţelele de socializare.

Cătălin Zmărăndescu şi Mihai, fiul său cel mare din prima căsătorie, s-au împăcat după ce timp de 6 ani nu şi-au vorbit şi şi-au aruncat vorbe grele.

Reclamă

Mihai Zmărăndescu a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare de tatăl său şi de fratele său vitreg cel mic. „După 6 ani…„, a scris Mihai Zmărăndescu în dreptul imaginii.

Cătălin Zmărăndescu are 4 copii., Pe Alexandra şi Mihai din prima căsnicie, şi pe Matilda şi Cătălin Junior din actuala căsnicie.

 

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:15

VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring

12:01

Azerii anunţă că Siyabonga Ngezana e aproape de Neftchi Baku! FCSB, la un pas să rămână fără sud-african

11:36

Dinamo – Petrolul LIVE TEXT (22:00). Derby pe Arcul de Triumf. Ambele echipe caută prima victorie a sezonului

10:40

Gică Hagi, la naţionala României? „Din ce am aflat pe surse, ar trebui să primească o şansă”

10:29

VIDEOLionel Messi, primit ca un erou de Inter Miami, după ce a câştigat Copa America! Cum a fost marcat noul record al argentinianului

10:14

VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 3 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 4 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază 5 Universitatea Craiova – UTA 4-2. Prima victorie a sezonului pentru echipa lui Gâlcă. Mitriţă, gol şi pasă decisivă 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și