Închide meniul

„Au probleme mari!” Anunţ uriaş înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv: „Am vorbit cu un partener din Israel”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iulie 2024, 10:58

Reclamă
„Au probleme mari! Anunţ uriaş înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv: „Am vorbit cu un partener din Israel

Anunţ uriaş înainte de FCSB - Maccabi Tel Aviv

Profimedia

Florin Vulturar a făcut un anunţ uriaş înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv pentru Gigi Becali şi fanii campioanei. Agentul FIFA a dezvăluit că cei de la Maccabi Tel Aviv au mari probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Vulturar a devenit agentul „de casă” al lui Gigi Becali la FCSB, dar şi un sfătuitor de seamă al patronului roş-albaştrilor. Vulturar a vorbit despre problemele pe care cei de la Maccabi le are înaintea dublei cu FCSB dar, în acelaşi timp, a transmis şi un avertisment.

Anunţ uriaş înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv

Am vorbit cu un partener din Israel. Ei au probleme destul de mari din toate punctele de vedere. Am înțeles că patru jucători pleacă la Olimpiadă. Pe doi jucători vor să îi transfere. Dar sunt o echipă bună. Nu te poți duce așa… Că au probleme.

Nu știu dacă suntem favoriți, dar șansele sunt 50:50. Acolo. Important e să facem puncte. E important și că s-a calificat Corvinul. Să treci și de Maccabi ar fi foarte important pentru fotbalul românesc”, a spus Florin Vulturar pentru fanatik.ro.

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv i-a răspuns lui Elias Charalambous

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv i-a răspuns lui Elias Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul cipriot a declarat că FCSB se va califica „1000%”.

Reclamă
Reclamă 4

Pot spune doar că fotbalul e foarte imprevizibil și dacă e cineva care știe cum se va termina un meci, în acest caz, păi, nu mai are sens să jucăm acel meci. Noi ne facem jocul nostru. Eu nu sunt aici să comentez unele declarații. Eu sunt aici să vorbesc despre fotbal”, a declarat Zarko Lazetic, la conferința de presă.

Elias Charalambous: „Sunt 1000% convins că vom trece de Maccabi”

„Cred că avem o echipă foarte bună și este normal să avem încredere în noi. Sunt 1000% convins că vom trece de Maccabi.

(n.r. despre temperaturile crescute) Dacă vom încerca să căutăm scuze, nu ajungem nicăieri. E aceeași temperatură și pentru noi, și pentru adversari.

Reclamă

(n.r. despre începutul de sezon) Sigur că avem multe lucruri de îmbunătățit, nu suntem în cea mai bună formă acum, e startul sezonului și trebuie să fim mai concentrați meci de meci”, declara, anterior, Elias Charalambous într-o conferință de presă.

Nu cred că un singur jucător poate face diferența. Sunt sigur că ei (n.r. cei de la FCSB) sunt pregătiți pentru acest meci. Au o organizare bună, au mulți jucători periculoși. Nu putem spune ceva rău despre ei. Noi am jucat un singur meci”, a declarat antrenorul lui Maccabi Tel Aviv, Zarko Lazetic, la conferința de presă.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Un caz de Covid-19 depistat la Jocurile Olimpice de la Paris

15:10

Dennis McCann – Ionut Băluţă, reeditarea „războiului” din 2023, e live în AntenaPLAY, pe 27 iulie

14:31

Gigi Becali a anunţat cum poate da o lovitură de proporţii, cu FCSB

14:07

Meciul decisiv Maccabi Tel Aviv – FCSB se vede în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY, miercuri, 31 iulie, de la 21.00

14:05

FCSB – Maccabi Tel Aviv LIVE TEXT, ora 20:30. Campioana României îşi continuă drumul spre grupa principală a Ligii Campionilor

13:38

„Am fost împins la autodistrugere, am fost trădat și rănit!” Săpunaru, mesaj cu subînţeles după ce a ajuns rezervă la Rapid

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și