Închide meniul

„Am fost împins la autodistrugere, am fost trădat și rănit!” Săpunaru, mesaj cu subînţeles după ce a ajuns rezervă la Rapid

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iulie 2024, 13:38

Reclamă
„Am fost împins la autodistrugere, am fost trădat și rănit! Săpunaru, mesaj cu subînţeles după ce a ajuns rezervă la Rapid

Săpunaru, mesaj cu subînţeles după ce a ajuns rezervă la Rapid

Hepta

Cristi Săpunaru a transmis un mesaj cu subînţeles pe reţelele de socializare, după ce a ajus rezervă la Rapid în mandatul lui Neil Lennon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru a postat un filmuleţ motivaţional pe reţelele de socializare, iar mesajul este un puternic. Postarea lui Săpunaru vine în contextul în care căpitanul Rapidului a devenit rezervă în acest sezon.

Săpunaru, mesaj cu subînţeles după ce a ajuns rezervă la Rapid

“De ce să îmi cer scuze pentru monstrul care am devenit? Ei niciodată nu și-au cerut scuze pentru că m-au adus în situația asta. Am fost împins la autodistrugere, am fost trădat și rănit.

Nu au recunoscut niciodată durerea pe care mi-au provocat-o. Am fost eu cel care am suferit și care a trebuit să-mi culeg bucățile pentru a mă reconstrui. Ei au ales asta și acum trebuie să sufere consecințele pentru monstrul pe care l-au creat. Este problema lor care trebuie rezolvată”, este mesajul din filmulețul motivațional publicat de Cristi Săpunaru, conform fanatik.ro.

Gestul făcut de Cristi Săpunaru, după ce a fost din nou rezervă la Rapid

Robert Niţă a dezvăluit gestul făcut de Cristi Săpunaru, după ce a fost din nou rezervă la Rapid. Fostul fotbalist a mărturisit că fundaşul central era extrem de afectat de faptul că nu mai prinde primul 11.

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Săpunaru a fost din nou „uitat” pe bancă de Neil Lennon. Rapid a smuls un punct din duelul cu CFR Cluj, reuşind să egaleze în minutul 90+7.

„Referitor la Săpunaru, eu am mai stat o oră după meci. Au rămas două grupuri. Jucătorii care au jucat mai puțin, care au intrat pe parcursul meciului, și jucătorii care nu au jucat deloc. Au făcut un antrenament de completare, cum spun ei, și m-a impresionat Săpunaru.

Nu știu dacă a fost supărat sau nu, dar felul cum a făcut lansatele alea după finalul jocului… Chiar am vorbit la final cu Cristi, că m-a văzut că stăteam prin tribună p-acolo. Am vorbit câteva minute cu el. E clar că niciunul jucător nu îi convine să nu joace. E liderul echipei, e căpitanul echipei.

Reclamă

(n.r. – Cum ți s-a părut Săpunaru?) Concentrat pe ce are de făcut. Dornic să intre și să arate că e un lider. Era trist.

Probabil și rezultatul. Se duce cu galeria, cântă, la tribuna a doua îi dă tricoul unui copil, face poze cu ei, dar nu ai cum să fii fericit. Anul trecut erai căpitanul echipei, integralist meci de meci și acum în două meciuri oficiale, deși se schimbă fundașii centrali, el nu intră. Nu are niciun minut în acest sezon”, a declarat Robert Niţă, conform fanatik.ro.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:40

Varianta exclusă din start de Răzvan Burleanu, pentru postul de selecţioner al României: „Asta ne dorim acum!”

17:20

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 iulie

17:20

Jucătorul numit „cel mai bun din România” şi care i-a fost recomandat lui Gigi Becali semnează! I se plăteşte clauza

17:08

Răzvan Burleanu, anunţ de ultim moment despre venirea lui Gică Hagi la naţională: „Îşi pregăteşte ieşirea de la Farul!”

16:51

Ce se întâmplă cu Horaţiu Moldovan! Atletico Madrid i-a decis viitorul portarului român

16:51

Dan Petrescu poate rămâne fără doi jucători de bază de la CFR Cluj! Neluţu Varga confirmă: „Avem oferte!”

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și