Închide meniul

Reacţia lui Pep Guardiola despre transferul uriaş al lui Kevin De Bruyne în Arabia Saudită! Ce a spus antrenorul lui City

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iulie 2024, 16:44

Reclamă
Reacţia lui Pep Guardiola despre transferul uriaş al lui Kevin De Bruyne în Arabia Saudită! Ce a spus antrenorul lui City

Reacţia lui Pep Guardiola despre transferul uriaş al lui Kevin De Bruyne în Arabia Saudită!

Pep Guardiola şi Kevin De Bruyne / Profimedia Images

După ce a apărut un zvon că starul lui Manchester City ar semna Al-Ittihad, a venit reacţia lui Pep Guardiola despre transferul uriaş al lui Kevin De Bruyne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola nu crede în această variantă. Antrenorul lui City e convins că De Bruyne va rămâne la campioana Angliei.

Reacţia lui Pep Guardiola despre transferul uriaş al lui Kevin De Bruyne în Arabia Saudită!

Nu, Kevin nu pleacă”, a declarat Pep Guardiola, citat de Fabrizio Romano.

Kevin De Bruyne (33 de ani) mai are contract cu Manchester City până în vara anului viitor. El e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 50 de milioane de euro.

Am citit o grămadă de titluri despre un transfer în Arabia Saudită, dar eu n-am vorbit cu nimeni. Dacă e o ofertă bună și îi spui lui Pep Guardiola că vrei să pleci, atunci va fi posibil. Poate fi diferit la alte cluburi, dar eu n-am spus niciodată că vreau să plec. 

Reclamă
Reclamă 4

Am bani mai mult decât suficienți, dar dacă vine o sumă absurdă, atunci este și pentru familia mea, rudele mele, nepoții mei, strănepoții mei și prietenii mei”, a declarat Kevin de Bruyne, potrivit Het Laatste Nieuws.

Starul belgian nu a respins din start o astfel de variantă. „La vârsta mea trebuie să fii deschis la orice. Vorbim despre sume incredibile de bani în ceea ce ar putea fi sfârșitul carierei mele. Uneori trebuie să te gândești la asta. Dacă joc acolo doi ani, voi putea câștiga o sumă incredibilă de bani. O sumă la care s-ar putea să nu ajung după 15 ani de fotbal în Europa. Trebuie să te gândești la ce ar putea însemna asta pentru viitorul tău. Am discutat asta și cu soția, este deschisă unei noi aventuri”, a mai declarat Kevin De Bruyne, potrivit publicaţiei belgiene citate mai sus.

De Bruyne a marcat împotriva României în meciul din grupa E de la EURO 2024

Kevin De Bruyne a marcat cel de al doilea gol al Belgiei în meciul cu România de la EURO 2024. De Bruyne a înscris în minutul 80 al partidei. Belgia – România s-a terminat 2-0, aceasta fiind singura înfrângere pentru naţionala noastră în grupa E de la EURO 2024.

Reclamă

România a terminat grupa E pe primul loc. Toate cele 4 echipe din grupa E au acumulat 4 puncte. Pe 2 s-a clasat Belgia, iar pe 3 Slovacia. Ucraina a fost eliminată încă din grupe, chiar dacă a acumulat un punctaj care ar fi însemnat calificarea într-o altă grupă.

România a fost eliminată în optimile de finală de la EURO 2024, la fel ca Belgia şi Slovacia. Tricolorii au fost învinşi cu 3-0 în optimi de Olanda. Belgia a fost învinsă cu 1-0 de către Franţa, autogolul lui Vertonghen, din minutul 85, fiind cel care a decis partida. Slovacia a fost eliminată şi ea dramatic de Anglia. Naţionala lui Southgate, ce avea să joace finala EURO 2024, pierdută cu Spania, s-a menţinut în joc în optimi printr-un gol marcat din foarfecă de Jude Bellingham, în minutul 90+5. În prelungiri, Harry Kane a marcat cu capul, ducându-i pe englezi în sferturi.

Kevin De Bruyne a fost întrebat despre retragerea de la naţionala Belgiei, după victoria contra României. Belgianul a precizat că nu a luat încă o decizie în această privinţă. ”Încă nu m-am decis când mă voi retrage de la națională și nu știu dacă acesta va fi ultimul meu EURO. Joc pentru echipa asta de 10 ani și mai am multe lucruri de transmis jucătorilor mai tineri. Sincer, nu am decis când o să mă retrag”, a declarat Kevin De Bruyne, citat de Mirror.

Anglia a fost învinsă cu 2-1 de către Spania în finala EURO 2024, ibericii cucerind pentru a patra oară în istoria Campionatul European.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:45

LIVE TEXTFCSB – Maccabi Tel Aviv 0-0. Campioana României are meci tare în Ghencea. Zahavi, ocazie importantă în startul partidei!

20:37

„Vreau să câştig trofee!” Denis Drăguş şi-a setat obiectivele la Trabzonspor! Ce număr va purta la noua echipă

20:19

Secretarul general al ONU, apel către un armistiţiu în toate conflictele armate, pe durata Jocurilor Olimpice: „Să depună armele”

19:31

Două reveniri în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv! Helmut Duckadam, reacţie imediată: „Surpriză!”

19:08

Ciprian Marica, convins că Gică Hagi trebuie să fie numit la naţionala României: „Este momentul să accepte o nouă provocare!”

19:07

„Toată lumea l-a făcut praf” Marius Şumudică e impresionat de un jucător al FCSB-ului: „Unul dintre cei mai buni”

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și