Închide meniul
Foto

David Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iulie 2024, 18:02

Reclamă
David Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR

David Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice!

David Popovici, alături de Caeleb Dressel / Facebook COSR

David Popovici a efectuat primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a anunţat că David Popovici şi Rebecca Diaconescu s-au antrenat alături de înotătorii Statelor Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici va concura la 100 şi 200 metri liber la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. „Fenomenul” Popovici are în palmares 2 medalii de aur la Campionatele Mondiale de Nataţie şi 4 medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie. La Tokyo, David Popovici s-a clasat pe locul 4 la 200 metri liber. Înotătorul român avea atunci numai 16 ani.

David Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR

Paris 2024 – TEAM ROMANIA – Înotul, polo și echipa feminină de gimnastică a României, cele dintâi antrenamente în arenele de competiție sau în sălile de pregătire.

Ploaia măruntă din această dimineață, de la Paris, nu a diminuat entuziasmul reprezentanților TEAM ROMANIA, la prima întâlnire cu arenele de competiție.

Echipa de polo a făcut cunoștință cu Aquatics Centre, lotul de înot cu La Defense Arena, iar echipa feminină de gimnastică artistică, cu Arena Bourget.

Reclamă
Reclamă 4

Dacă poloiștii și gimnastele s-au bucurat de oarecare intimitate, înotătorii au împărțit culoarele cu sportivii din alte țări. Atât David Popovici, cât și Rebecca Diaconescu s-au antrenat lângă înotătorii din Statele Unite ale Americii, iar antrenorul Ron Aitken cu care Becca se pregătește în SUA, a profitat de ocazie și i-a dat câteva sfaturi reprezentantei României”, a transmis COSR, pe Facebook.

Cum poate scrie istorie David Popovici pentru România la Jocurile Olimpice 2024: „E numele la care se gândeşte toată lumea”

Cum poate scrie istorie David Popovici pentru România la Jocurile Olimpice 2024 dacă va obţine o medalie. Aceasta va fi prima pentru înotul românesc după 20 de ani.

La Jocurile Olimpice de la Atena, Camelia Potec câştiga medalia de aur în proba de 200 de metri liber. Tot în 2004, Răzvan Florea obţinea medalia de bronz în proba de 200 de metri spate. De altfel, aceasta este singura medalie pentru înotul masculin din România la Jocurile Olimpice.

Reclamă

Cei de la swimswam.com îl consideră pe David Popovici principalul favorit în proba de 200 de metri liber şi al doilea în cea de 100 de metri. Astfel, dacă va câştiga medalia de aur, David Popovici va deveni primul campion din istorie al României la masculin.

Numele la care se gândește toată lumea atât la 100, cât și la 200 de metri liber este nimeni altul decât fostul deținător al recordului mondial la 100 de metri liber, David Popovici. După un timp fulminant de 46,88 (la doar 0,08 secunde de noul record al lui Zhanle Pan) și 1:43,13 în probele de 100 și 200 liber la Campionatele Europene din iunie, Popovici pare pregătit să facă valuri serioase la Paris. Tânărul de 19 ani este primul favorit la 200 de metri și al doilea la 100 de metri. Dacă va câștiga o medalie în oricare dintre probe, va fi prima medalie obținută de România în înot în ultimii 20 de ani”, au scris cei de la swimswam.com.

Inteligenţa Artificială anunţă că David Popovici îşi va surclasa rivalii la 100 şi 200 de metri liber. Predicţie uriaşă

Inteligenţa artificială anunţă că David Popovici îşi va surclasa rivalii la 100 şi 200 de metri liber. Astfel, conform AI, David Popovici va deveni dublu campion olimpic la Paris.

David Popovici va lupta pentru medalii în proba regină a nataţiei, de 100 de metri liber. Totodată, va concura şi la 200 de metri liber.

Cu ajutorul Inteligenţei Artificiale s-au făcut predicţii pentru probele de 100 şi 200 de metri liber. Astfel, David Popovici se va impune atât la 100 de metri liber, cât şi la 200 de metri liber.

Conform AI, la 100 de metri liber David Popovici îi va devansa pe Pan Zhanle şi pe Kyle Chalmers. Timpul va fi de 47:10. În proba de 200 de metri liber, Popovici se va impune în faţa lui Hwang Sunwoo şi a lui Lukas Martens. El va avea timpul de 1:43.50, potrivit chatgptguide.ai.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

Florinel Coman şi-a încordat muşchii la antrenamentele lui Al-Gharafa. „Mbappe”, gata să fie golgheter şi la arabi!

20:49

„Nu există om să nu fie înlocuit” Gică Popescu, prima reacţie despre venirea lui Gică Hagi la naţională!

20:45

LIVE TEXTFCSB – Maccabi Tel Aviv 0-0. Campioana României are meci tare în Ghencea. Zahavi, ocazie importantă în startul partidei!

20:37

„Vreau să câştig trofee!” Denis Drăguş şi-a setat obiectivele la Trabzonspor! Ce număr va purta la noua echipă

20:19

Secretarul general al ONU, apel către un armistiţiu în toate conflictele armate, pe durata Jocurilor Olimpice: „Să depună armele”

19:31

Două reveniri în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv! Helmut Duckadam, reacţie imediată: „Surpriză!”

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și