Închide meniul

Inteligenţa Artificială anunţă că David Popovici îşi va surclasa rivalii la 100 şi 200 de metri liber. Predicţie uriaşă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iulie 2024, 8:37

Reclamă
Inteligenţa Artificială anunţă că David Popovici îşi va surclasa rivalii la 100 şi 200 de metri liber. Predicţie uriaşă

Inteligenţa Artificială anunţă că David Popovici îşi va surclasa rivalii la 100 şi 200 de metri liber. Predicţie uriaşă

David Popovici / Profimedia

Inteligenţa artificială anunţă că David Popovici îşi va surclasa rivalii la 100 şi 200 de metri liber. Astfel, conform AI, David Popovici va deveni dublu campion olimpic la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici va lupta pentru medalii în proba regină a nataţiei, de 100 de metri liber, dar şi în cea de 200 de metri liber.

Inteligenţa Artificială anunţă că David Popovici îşi va surclasa rivalii la 100 şi 200 de metri liber

Cu ajutorul Inteligenţei Artificiale s-au făcut predicţii pentru probele de 100 şi 200 de metri liber. Astfel, David Popovici se va impune atât la 100 de metri liber, cât şi la 200 de metri liber.

Conform AI, la 100 de metri liber David Popovici îi va devansa pe Pan Zhanle şi pe Kyle Chalmers, iar timpul va fi de 47:10. În proba de 200 de metri liber, Popovici se va impune în faţa lui Hwang Sunwoo şi a lui Lukas Martens cu timpul de 1:43.50, scrie chatgptguide.ai.

Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial

Iată ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial. Pan Zhanle deţine în acest moment cel mai bun timp din istorie la 100 de metri liber, dar recordul chinezului este în pericol.

Reclamă
Reclamă 4

Pan Zhanle a doborât recordul mondial deţinut de David Popovici anul acesta, la Campionatele Mondiale de la Doha, înotând cele două lungimi de bazin cu timpul de 46.80 secunde. Timpul lui David Popovici de 46.86 rămâne al doilea timp din istorie, iar înotătorul român are şi al doilea cel mai bun timp din acest an.

Ceea ce îl recomandă pe David Popovici pentru doborârea recordului mondial la Jocurile Olimpice este declaraţia de la Campionatele Europene de la Belgrad: «Nu a fost programat».

La ce ne putem aştepta de la David Popovici apt 100%? Poate că are nevoie de un start mai rapid şi să se bazeze pe a doua lungime de bazin în care e mai rapid decât oricine altcineva pentru a scrie istorie din nou şi pentru a doborî recordul care îi aparţine lui Pan Zhanle”, au scris americanii de la swimswam.com.

Reclamă

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:36

Cum poate scrie istorie David Popovici pentru România la Jocurile Olimpice 2024: „E numele la care se gândeşte toată lumea”

10:58

„Au probleme mari!” Anunţ uriaş înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv: „Am vorbit cu un partener din Israel”

10:40

Snoop Dogg va purta flacăra olimpică la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris: „Să sărbătorim”

10:19

EXCLUSIVToto Wolff a dat verdictul: „Lewis Hamilton e cel mai bun pilot pe care l-am avut!”

9:38

FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea

9:16

Avertisment dur pentru Gică Hagi, după plecarea lui Edi Iordănescu: „Decât să accepți să te faci de râs mai bine stai acasă”

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 3 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 4 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 5 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist” 6 Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid
Citește și