Închide meniul

Turcii au reacţionat după vestea că Gică Hagi este prima opţiune la naţionala României: „FRF vrea o legendă”

Alex Masgras Publicat: 24 iulie 2024, 19:13

Reclamă
Turcii au reacţionat după vestea că Gică Hagi este prima opţiune la naţionala României: „FRF vrea o legendă

Turcii au reacţionat după vestea că Gică Hagi este prima opţiune la naţionala României: "FRF vrea o legendă"

Gică Hagi / Profimedia

Turcii au reacţionat după vestea că Gică Hagi este prima opţiune la naţionala României. Edi Iordănescu a decis să nu îşi prelungească contractul cu FRF după EURO 2024, iar federaţia este în acest moment în căutarea unui nou selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal s-a întrunit în cursul zilei de miercuri pentru a alege favoritul la postul de selecţioner.

Turcii au reacţionat după vestea că Gică Hagi este prima opţiune la naţionala României: „FRF vrea o legendă”

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a dezvăluit că Gică Hagi este prima opţiune în acest moment. Cu toate acestea, oficialii federaţiei trebuie să îl convingă pe Hagi să preia naţionala.

Presa din Turcia a scris şi ea despre interesul FRF pentru Gică Hagi, care vrea să aducă „o legendă la cârma naţionalei”:

„România schimbă selecționerul după ce a atins o performanță remarcabilă la EURO 2024 (n.r. optimi). FRF s-a despărțit de Edward Iordănescu, iar acum vrea să aducă o legendă la cârma naționalei.

Reclamă
Reclamă 4

Gheorghe Hagi este de multă vreme patron și antrenor la Farul Constanța, iar în cazul în care va prelua România, va fi al doilea său mandat de selecționer.

Hagi, care a devenit selecționer al României imediat după ce s-a retras din fotbal de la Galatasaray, unde a fost o legendă, a avut o primă aventură scurtă”, au scris cei de la goal.com/tr.

Gică Hagi, „opţiunea numărul 1” pentru selecţionata României

Gică Hagi este „opţiunea numărul 1” pentru preluarea selecţionatei României. Anunţul oficial dinspre FRF a fost făcut de Mihai Stoichiţă. Președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal speră ca „Regele” să accepte rolul propus de Burleanu.

Reclamă

Pe lista FRF se mai află şi Mircea Lucescu, dar Răzvan Burleanu îşi canalizează toate energiile pentru aducerea antrenorului de la Farul. Hagi ar putea să califice România la World Cup 2026, competiţie transmisă exclusiv de Antena 1.

„Opţiunea numărul 1 este Gică Hagi. Mai sunt şi alţi antrenori. Vom începe discuţiile cu prima opţiune. Ştiţi foarte bine procedurile. Eu sper să accepte.

A amânat prea mult. Momentul lui a fost mereu. Mereu a fost ofertat. Şi domnul Lucescu este pe listă. Eu v-am spus de prima opţiune”, a spus Stoichiţă despre opţiunile Federaţiei Române de Fotbal.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:08

Costel Gâlcă, mesaj de luptă înainte de Maribor – Universitatea Craiova (AntenaPLAY, 21:15): „Trebuie să fim lei cu adevărat”

22:02

Dan Şucu l-a transferat pe jucătorul cerut de Neil Lennon! Prima reacţie a fotbalistului: „Abia aştept să lucrez cu el”

21:50

Anunţul lui Mihai Stoica despre accidentarea lui Adrian Şut: „Sperăm să poată juca la retur!”

21:44

Bernadette Szocs şi ceilalţi tricolori de la tenis de masă şi-au aflat primii adversari de la Jocurile Olimpice 2024

21:26

Lionel Messi a reacţionat după scandalul fără precedent de la Argentina – Maroc, la Jocurile Olimpice 2024

21:15

Dan Petrescu îl vrea pe Gică Hagi la naţionala României: „Sper să accepte! E omul potrivit!”

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoKira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!” 3 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 4 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00)
Citește și