Închide meniul

Gică Hagi, „opţiunea numărul 1” pentru selecţionata României! Anunţul oficial făcut de FRF: „A amânat prea mult”

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2024, 13:17

Reclamă
Gică Hagi, „opţiunea numărul 1 pentru selecţionata României! Anunţul oficial făcut de FRF: „A amânat prea mult

Gică Hagi, "opţiunea numărul 1" pentru selecţionata României

Gică Hagi, în timpul unui meci - Hepta

Gică Hagi este „opţiunea numărul 1” pentru preluarea selecţionatei României. Anunţul oficial dinspre FRF a fost făcut de Mihai Stoichiţă. Președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal speră ca „Regele” să accepte rolul propus de Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lista FRF se mai află şi Mircea Lucescu, dar Răzvan Burleanu îşi canalizează toate energiile pentru aducerea antrenorului de la Farul. Hagi ar putea să califice România la World Cup 2026, competiţie transmisă exclusiv de Antena 1.

Gică Hagi, „opţiunea numărul 1” pentru selecţionata României

„Opţiunea numărul 1 este Gică Hagi. Mai sunt şi alţi antrenori. Vom începe discuţiile cu prima opţiune. Ştiţi foarte bine procedurile. Eu sper să accepte.

A amânat prea mult. Momentul lui a fost mereu. Mereu a fost ofertat. Şi domnul Lucescu este pe listă. Eu v-am spus de prima opţiune”, a spus Stoichiţă despre opţiunile Federaţiei Române de Fotbal.

Răzvan Burleanu, anunţ de ultim moment despre venirea lui Gică Hagi la naţională

Răzvan Burleanu a făcut un anunţ de ultim moment despre venirea lui Gică Hagi la echipa naţională. Preşedintele FRF a fost întrebat direct dacă numele „Regelui” se află pe lista sa şi a oferit imediat un răspuns clar.

Reclamă
Reclamă 4

Răzvan Burleanu a dezvăluit că Gică Hagi îşi pregăteşte plecarea de la Farul, dând astfel de înţeles că „Regele” e gata să accepte o nouă provocare. Preşedintele FRF a transmis că vor începe negocierile cu antrenorii propuşi pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu, după şedinţa Comisiei Tehnice, de mâine.

Burleanu a mai transmis că a avut discuţii cu Gică Hagi în trecut, discuţii prin care a aflat astfel de planurile „Regelui”, de a pleca de la Farul.

„(N.r. Despre Gică Hagi) Aşteptăm şedinţa de mâine, iar în funcţie de priorităţile stabilite, voi începe discuţiile, şi/sau alături de directorul tehnic, cu posibilii selecţioneri, în ordinea propusă de membrii comisiei tehnice. Orice variantă e posibilă. Am în minte un nume, dar nu pot să-l spun.

Reclamă

Nu vom accepta ca un antrenor să antreneze la echipa de club, dar nici nu vom plăti sume de bani ca antrenorul să iasă dintr-un anumit contract, mai ales când vorbim de un club din România.

Vă recomand să vedem decizia de mâine. Cunoaştem foarte bine interesul lui Gică Hagi de a ieşi din acţionariatul clubului. O ieşire pe care şi-a pregătit-o de mult timp, nu ştim dacă şi-a finalizat-o, nu ştim când şi-o va finaliza. O putem confirma, am discutat în trecut despre acest subiect, face parte dintr-o viziune comună.

Ne dorim să numim un selecţioner cât mai repede posibil, să aibă misiunea de a duce actualul lot la potenţialul maxim. Suntem sub presiunea faptului că peste trei săptămâni, avem un termen limită, să convocăm jucătorii străini. Sperăm ca această decizie să o luăm cât mai repede posibil. Avem nevoie de o perioadă de tranziţie, să organizăm întâlniri între Edi Iordănescu şi noul selecţioner, cum s-a întâmplat şi în trecut”, a declarat Răzvan Burleanu.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:03

Mihai Căpăţînă, încrezător înainte de Maribor – Universitatea Craiova (joi, AntenaPLAY): „Ar fi ceva extraordinar pentru oraş”

16:49

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 iulie

16:29

„Gică Hagi sau Mircea Lucescu selecţioner?” Marius Şumudică a ales fără să stea pe gânduri: „E cel mai mare. Asta e părerea mea”

15:39

Ansu Fati s-a „rupt” și ratează turneul Barcelonei din Statele Unite. O nouă accidentare suferită de starul de 21 de ani

14:52

Maribor – Universitatea Craiova e exclusiv în AntenaPLAY, joi, de la 21:15, în turul 2 preliminar al Conference League 2024-2025

14:24

Ferland Mendy rămâne la Real Madrid! Francezul a refuzat petrodolarii șeicilor și continuă pe Santiago Bernabeu

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 3 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 4 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 EXCLUSIVToto Wolff a dat verdictul: „Lewis Hamilton e cel mai bun pilot pe care l-am avut!”
Citește și