Închide meniul

Anghel Iordănescu, prima reacţie după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Lasă în urmă un cult al muncii”

Alex Masgras Publicat: 24 iulie 2024, 19:45

Reclamă
Anghel Iordănescu, prima reacţie după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Lasă în urmă un cult al muncii

Anghel Iordănescu, prima reacţie după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: "Lasă în urmă un cult al muncii"

Anghel Iordănescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Anghel Iordănescu a oferit prima reacţie după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională. Fostul selecţioner al României nu a vrut să comenteze despre motivele care l-au făcut pe fiul său să renunţe la naţională, dar a subliniat lucrurile bune pe care le-a făcut şi pe care viitorul selecţioner le va moşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu este convins că naţionala României are deja o bază solidă, iar viitorul selecţioner va putea construi în continuare, după succesul de la EURO 2024.

Anghel Iordănescu, prima reacţie după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Lasă în urmă un cult al muncii”

De asemenea, fostul selecţioner al României are încredere în Federaţia Română de Fotbal că va face o alegere potrivită în ceea ce priveşte noul selecţioner al naţionalei:

„Nu am să comentez subiectul selecționerului Iordănescu pentru că orice aș spune se interpretează că aș fi subiectiv. Cu siguranță voi fi taxat, așa că evit acest subiect. Cred că în momentul de față, echipa noastră națională are o bază foarte solidă, pe care se poate în continuare construi.

Mă refer în mod special că are deja un grup masiv de jucători, care, de fapt, înseamnă forța grupului pe care s-a bazat performanța din Germania. Naționala are deja o maturitate a competiției și a căpătat o experiență extraordinară prin cele două calificări obținute. Aici mă refer la calificarea pentru European și la calificarea din grupe, în optimi.

Reclamă
Reclamă 4

Înainte de orice, a adus din nou spiritul românesc, unitatea, dragostea și bucuria care ne leagă pe toți de echipa noastră națională. Eu cred că, legat de ceea ce lasă fostul selecționer, (n.r. lasă) un cult al muncii, un cult al responsabilității, al dragostei de a răsplăti reîntoarcerea suporterilor alături de nationala.

Sunt principalele elemente pe care viitorul selecționer le va moșteni. Trebuie să visăm în continuare, cel mai mare obiectiv al naționalei, indiferent cine e selecționer, este să continue acest proces care s-a început cu fostul selecționer.

De încredere, de curaj, de responsabilitate, de dăruire, de dragoste pentru tricoul naționalei. Pentru că toate aceste lucruri ne-au redat nouă, românilor, demnitatea și onoarea pe care le-am avut și le-am recâștigat. Am încredere în cei care vor decide acest proces de selecționare a noului selecționer”, a declarat Anghel Iordănescu, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Gică Hagi, „opţiunea numărul 1” pentru selecţionata României

Gică Hagi este „opţiunea numărul 1” pentru preluarea selecţionatei României. Anunţul oficial dinspre FRF a fost făcut de Mihai Stoichiţă. Președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal speră ca „Regele” să accepte rolul propus de Burleanu.

Pe lista FRF se mai află şi Mircea Lucescu, dar Răzvan Burleanu îşi canalizează toate energiile pentru aducerea antrenorului de la Farul. Hagi ar putea să califice România la World Cup 2026, competiţie transmisă exclusiv de Antena 1.

„Opţiunea numărul 1 este Gică Hagi. Mai sunt şi alţi antrenori. Vom începe discuţiile cu prima opţiune. Ştiţi foarte bine procedurile. Eu sper să accepte.

A amânat prea mult. Momentul lui a fost mereu. Mereu a fost ofertat. Şi domnul Lucescu este pe listă. Eu v-am spus de prima opţiune”, a spus Stoichiţă despre opţiunile Federaţiei Române de Fotbal.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Mobilizare generală la FCSB, înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am arătat forţă!”

23:50

Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii înaintea dublei CFR Cluj – Neman Grodno: „Sper să reuşesc să le transmit asta”

23:14

Maribor – Universitatea Craiova LIVE VIDEO, exclusiv în AntenaPLAY (21:15). Echipa lui Costel Gâlcă începe aventura europeană

23:06

FRF a fost amendată pentru comportamentul rasist şi discriminatoriu al fanilor la EURO 2024. Fără fani la meciul din Kosovo

22:33

PAOK Salonic, victorie în turul 2 preliminar Champions League! Echipa lui Răzvan Lucescu, succes la limită cu Borac Banja Luka

22:25

Lovitura dată de FCSB înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am ajuns la un numitor comun!”

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoKira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!” 3 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 4 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00)
Citește și