Închide meniul

Lionel Messi a reacţionat după scandalul fără precedent de la Argentina – Maroc, la Jocurile Olimpice 2024

Alex Masgras Publicat: 24 iulie 2024, 21:26

Reclamă
Lionel Messi a reacţionat după scandalul fără precedent de la Argentina – Maroc, la Jocurile Olimpice 2024

Lionel Messi a reacţionat după scandalul fără precedent de la Argentina - Maroc, la Jocurile Olimpice 2024

Lionel Messi / Profimedia

Lionel Messi a reacţionat după scandalul fără precedent de la Argentina – Maroc, la Jocurile Olimpice 2024. Turneul olimpic de fotbal a debutat cu un episod halucinant. Maroc a învins Argentina cu 2-1, asta după ce golul sud-americanilor din minutul 90+16 a fost anulat după o oră şi jumătate, iar partida s-a reluat după 2 ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scenele ireale au făcut înconjurul lumii, iar Lionel Messi, căpitanul naţionalei de seniori a Argentinei, a reacţionat după înfrângerea echipei olimpice a ţării sale.

Lionel Messi a reacţionat după scandalul fără precedent de la Argentina – Maroc, la Jocurile Olimpice 2024

„De necrezut”, a scris Lionel Messi pe contul său de Instagram, alături de un emoji prin care îşi exprimă uimirea faţă de evenimentele care au avut loc în debutul turneului olimpic de fotbal.

Rodrigo De Paul, un alt star al campioanei mondiale, şi-a manifestat susţinerea faţă de jucătorii echipei olimpice: „Mai mult ca niciodată alături de voi. Puteţi să vă luptaţi cu toată lumea”, a scris şi jucătorul lui Atletico Madrid, pe Instagram.

Reclamă
Reclamă 4

Nicolas Tagliafico, un alt campion mondial cu Argentina, a reacţionat şi el, pe Twitter, cu un mesaj dur: „Lăsând circul deoparte, vom vorbi despre motivele pentru care meciul a fost suspendat sau ne vom preface că nu s-a întâmplat? Dacă era invers, nici nu vreau să îmi imaginez ce s-ar fi spus”.

Javier Mascherano, scos din sărite de finalul halucinant din Argentina – Maroc, la Jocurile Olimpice 2024: „Cel mai mare circ”

Javier Mascherano a fost scos din sărite de finalul halucinant din Argentina – Maroc, la Jocurile Olimpice 2024. Debutul turneului olimpic de fotbal de la Paris a început cu un episod incredibil.

Reclamă

Maroc s-a impus cu 2-1 în faţa sud-americanilor, asta după ce golul egalizator al argentinienilor a fost anulat de VAR după 2 ore.

Imediat după reluarea jocului, la două ore după ce Argentina a trimis balonul în poartă în minutul 90+16, Javier Mascherano a fost auzit la marginea terenului spunând: „Este cel mai mare circ pe care l-am văzut în viaţa mea”, potrivit marca.com.

Selecţionerul Argentinei U23 a făcut şi acuzaţii incredibile. Acesta susţine că jucătorii au fost jefuiţi la antrenamentul de ieri:

„Ieri au intrat peste noi la antrenament şi ne-au jefuit. Lucrurile lui Almada au fost furate”, a mai spus Mascherano, potrivit jurnalistului Gaston Edul.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Mobilizare generală la FCSB, înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am arătat forţă!”

23:50

Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii înaintea dublei CFR Cluj – Neman Grodno: „Sper să reuşesc să le transmit asta”

23:14

Maribor – Universitatea Craiova LIVE VIDEO, exclusiv în AntenaPLAY (21:15). Echipa lui Costel Gâlcă începe aventura europeană

23:06

FRF a fost amendată pentru comportamentul rasist şi discriminatoriu al fanilor la EURO 2024. Fără fani la meciul din Kosovo

22:33

PAOK Salonic, victorie în turul 2 preliminar Champions League! Echipa lui Răzvan Lucescu, succes la limită cu Borac Banja Luka

22:25

Lovitura dată de FCSB înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am ajuns la un numitor comun!”

1 FotoKira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!” 2 FotoDenis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor 3 Ordinele de echipă. De ce să ajungi la ele? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Maribor – Universitatea Craiova e exclusiv în AntenaPLAY, joi, de la 21:15, în turul 2 preliminar al Conference League 2024-2025 5 David Popovici e favoritul specialiştilor la medalia de aur olimpică la 200 m liber! Cum arată cotele la 100 m liber 6 Cine este noua perlă a lui Gigi Becali de la FCSB: „Vreau să iau 30 de milioane de euro pe el”. Ce îi lipsește acum
Citește și