Închide meniul
Foto

Ce a spus nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani despre socrul ei celebru, după ce s-a despărţit de fiul lui!

Publicat: 25 iulie 2024, 9:10

Reclamă
Ce a spus nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani despre socrul ei celebru, după ce s-a despărţit de fiul lui!

Ce a spus nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani despre socrul ei celebru, după ce s-a despărţit de fiul lui!

Cristina Ich şi Alex Piţurcă / colaj Instagram

Cristina Ich s-a despărţit, recent, de Alex Piţurcă. Iată ce a spus nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România despre socrul ei celebru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda despărţirii de Alex Piţurcă, influenceriţa rămâne în relaţii foarte bune cu familia fostului fotbalist. Ea a vorbit în termeni foarte frumoşi de Victor Piţurcă.

Ce a spus nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani despre socrul ei celebru, după ce s-a despărţit de fiul lui!

Din fericire, știrea aceasta nu m-a surprins. Am un deosebit respect pentru domnul Victor Pițurcă și am știut de la început că sunt binevenită în familie. De altfel, ca și în cazul lui Alex, am păstrat o relație deschisă și apropiată – nici nu am avea cum altfel. Nu doar o dată i-am cerut sfatul și de cele mai multe ori am primit răspunsuri și soluții valoroase din partea dânsului pentru dilemele avute. M-a tratat tot timpul ca pe Cristina, o persoană cu individualitate proprie, nu ca pe ‘iubita lui Alex’ sau ‘mama nepotului’, iar asta ne-a apropiat și m-a făcut să prețuiesc și mai mult relația dintre noi”, a spus Cristina Ich despre Victor Piţurcă, pentru spynews.ro.

Ich a comentat, astfel, o declaraţie mai veche a lui Victor Piţurcă, în care fostul selecţioner al României o numea „o femeie în adevăratul sens al cuvântului”.

Mie, fetele cu care a fost el, nu mi-au fost la suflet. Eu voiam altceva pentru el. Nu mi-am dorit pentru el vedete. El având doar vedete, este un mic dezavantaj. I-am spus, statutul de bărbat aduce niște obligații.

Reclamă
Reclamă 4

Are copil, are un băiat, a fost cu o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Cristina Ich e femeie cu capul pe umeri, pe ea nu o iau ca vedetă. Cristina are copil, i-am spus lui Alex că trebuie să știe să aibă grijă de familia lui.

Nu îi văd despărțindu-se… Ei se iubesc în continuare, ăsta e adevărul. Cel mai important moment din viața lui Alex ăsta este: copilul cu Cristina”, declara Victor Pițurcă despre Cristina Ich în podcastul lui Nasrin Ameri.

Cristina Ich a confirmat că s-a despărţit din nou de Alex Piţurcă

Relaţia Cristinei Ich cu Alex Piţurcă a fost una zbuciumată. Cei doi apăreau sărutându-se în noaptea de Revelion, iar ulterior Cristina Ich confirma că formează din nou un cuplu.

Reclamă

Ich a confirmat zilele trecute că relaţia ei cu Alex Piţurcă s-a încheiat iarăşi. Ea a precizat că rămâne prietenă cu fiul fostului selecţioner al României, mai ales că au împreună un băieţel, pe Noah.

Eu și Alex nu mai formăm un cuplu, dar suntem cea mai bună echipă, cei mai buni prieteni și, în măsura principiilor și puterii noastre, încercăm și până acum considerăm că am și reușit, să fim cei mai buni părinți pentru Noah. Suntem conștienți că fiecare apariție publică, împreună sau separat, va fi speculată, interpretată și povestită mai departe la discreția emitenților, dar de cele mai multe ori citim și discutăm împreună știrile despre noi – sunt rare ocaziile în care nu ne amuzăm copios pe seama lor”, a mai declarat Cristina Ich pentru spynews.ro.

Victor Piţurcă a avut timp de 16 ani o relaţie extraconjugală cu Vica Blochina

Victor Piţurcă a avut timp de 16 ani o relaţie extraconjugală cu lituanianca Vica Blochina. Cei doi au împreună un copil, Edan, care locuieşte acum la tatăl lui.

Vica Blochina mărturisea că s-ar fi căsătorit cu Victor Piţurcă dacă acesta ar fi divorţat. Piţurcă a decis însă să rămână alături de soţia sa, Maria, despre care a vorbit, nu cu mult timp în urmă, foarte frumos.

În sensul ăsta (n.red.: al familiei) am fost foarte norocos. Așa le spun și copiilor mei, și lui Alexandru, care deja are probleme. Trebuie să știi ce alegi. Norocul, de obicei, și-l face omul. Așa s-a întâmplat la mine.

Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 ani am cunoscut-o, la Târgu Jiu. Ea era încă elevă la liceu. (…) A terminat liceul și a intrat la facultate în Craiova și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești”, a declarat Victor Pițurcă, în podcastul lui Nasrin Ameri.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34 25 iul.

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06 25 iul.

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00 25 iul.

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00 25 iul.

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 5 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și