Închide meniul

Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)

Bogdan Stănescu Publicat: 25 iulie 2024, 10:37 / Actualizat: 25 iulie 2024, 14:07

Reclamă
Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)

Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor

Baiaram şi Mitriţă sunt anunţaţi titulari cu Maribor / Profimedia Images

Maribor – Universitatea Craiova e în format LIVE VIDEO pe AS.ro şi în exclusivitate pe Antena Stars şi în AntenaPLAY, de la ora 21:15.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Costel Gâlcă debutează în acest sezon de cupele europene într-un meci cu vicecampioana Sloveniei.

Maribor – Universitatea Craiova LIVE VIDEO | Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)

Echipele probabile: 

NK Maribor (4-2-3-1): Jug – Sirvys, Mbondo, Karic, Milek – J. Repas, Z. Repas – Grlic, Bourles, Bozic – Jakupovic. Antrenor Ante Šimundža

Universitatea Craiova (4-2-3-1): L. Popescu – Căpățînă, Maldonado, Zajkov, Bancu – Al. Crețu, Mekvabishvili – Baiaram, Mitriță, Paradela – Koljic

Reclamă
Reclamă 4

Stadion Ljudski

Arbitru Mads Kristoffersen. Asistenți Jesper Dahl, Jakob Mastrup (toți din Danemarca)

Cotele specialiştilor, înaintea duelului Maribor – Universitatea Craiova, transmis exclusiv în AntenaPLAY (21:15)

Cotele specialiştilor au fost stabilite înaintea duelului Maribor – Universitatea Craiova, din turul 2 preliminar al Conference League, ce va fi transmis exclusiv pe Antena Stars şi în AntenaPLAY, joi, de la ora 21:15.

Reclamă

Slovenii sunt consideraţi favoriţi pentru o victorie, în această seară, având o cotă de 2.62. Egalul are cotă 3.25, în timp ce un succes al oltenilor are o cotă de 2.95. Putem observa că există un echilibru între cele două echipe, cel puţin aşa consideră bookmakerii.

Specialiştii oferă şi o cotă specială pentru pasionaţi: 5.30 e cota pentru ca unul dintre Alexandru Mitriţă şi Elvir Koljic să deschidă scorul în partida din Slovenia.

Costel Gâlcă a avut un mesaj de luptă înainte de Maribor – Universitatea Craiova, meci care se joacă joi seară, de la ora 21:15. Meciul este disponibil pe canalul AS, exclusiv pe Antena Stars şi în AntenaPLAY.

Mesajul lui Costel Gâlcă, înainte de Maribor – Universitatea Craiova

Înaintea manşei tur cu Maribor, Constantin Gâlcă s-a arătat încrezător şi le-a transmis jucătorilor săi că trebuie să fie lei la fiecare meci. El a lăudat şi echipa adversă, despre care a spus că merita să meargă mai departe în dubla cu Botev Plovdiv. Gâlcă a pus însă accentul pe dorinţa uriaşă a jucătorilor săi de a obţine calificarea mai departe:

„Tot timpul sunt îngândurat înainte de meciuri şi acesta este un meci important pentru noi, contra unei echipe cu experienţă europeană. Este o echipă bine lucrată care tot timpul în meci vrea să fie protagonistă. Au jucători foarte buni, de calitate. Şi în cele două manşe cu Botev Plovdiv, meritau pentru fotbalul pe care l-au arătat să se califice mai departe.

Experienţa e un plus pentru ei, trebuie să recunoaştem. Noi venim cu dorinţa de a trece mai departe. Chiar dacă este o echipă cu jucători importanţi, am venit aici să câştigăm. Îmi doresc ca echipa mea să arate din ce în ce mai bine şi îmi doresc să mergem mai departe. Am încredere în jucătorii mei. Cu siguranţă că vor apărea alţi jucători faţă de ultima etapă din campionat”, a spus Gâlcă.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34 25 iul.

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06 25 iul.

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00 25 iul.

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00 25 iul.

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 3 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 4 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 5 Cotele specialiştilor, înaintea duelului Maribor – Universitatea Craiova, transmis în AntenaPLAY şi pe Antena Stars (21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și