Închide meniul

Costel Gâlcă, mesaj de luptă înainte de Maribor – Universitatea Craiova (AntenaPLAY, 21:15): „Trebuie să fim lei cu adevărat”

Alex Masgras Publicat: 24 iulie 2024, 22:08

Reclamă
Costel Gâlcă, mesaj de luptă înainte de Maribor – Universitatea Craiova (AntenaPLAY, 21:15): „Trebuie să fim lei cu adevărat

Costel Gâlcă, mesaj de luptă înainte de Maribor - Universitatea Craiova (AntenaPLAY, 21:15): "Trebuie să fim lei cu adevărat"

Costel Gâlcă, în timpul conferinţei de presă / Facebook Universitatea Craiova

Costel Gâlcă a avut un mesaj de luptă înainte de Maribor – Universitatea Craiova, meci care se joacă joi seară, de la ora 21:15, exclusiv în AntenaPLAY. Meciul este disponibil pe canalul AS, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aventura europeană a Universităţii Craiova începe în turul 2 preliminar Conference League, cu Maribor.

Costel Gâlcă, mesaj de luptă înainte de Maribor – Universitatea Craiova (AntenaPLAY, 21:15): „Trebuie să fim lei cu adevărat”

Înaintea manşei tur cu Maribor, Constantin Gâlcă s-a arătat încrezător şi le-a transmis jucătorilor săi că trebuie să fie lei la fiecare meci. El a lăudat şi echipa adversă, despre care a spus că merita să meargă mai departe în dubla cu Botev Plovdiv. Gâlcă a pus însă accentul pe dorinţa uriaşă a jucătorilor săi de a obţine calificarea mai departe:

„Tot timpul sunt îngândurat înainte de meciuri şi acesta este un meci important pentru noi, contra unei echipe cu experienţă europeană. Este o echipă bine lucrată care tot timpul în meci vrea să fie protagonistă. Au jucători foarte buni, de calitate. Şi în cele două manşe cu Botev Plovdiv, meritau pentru fotbalul pe care l-au arătat să se califice mai departe.

Experienţa e un plus pentru ei, trebuie să recunoaştem. Noi venim cu dorinţa de a trece mai departe. Chiar dacă este o echipă cu jucători importanţi, am venit aici să câştigăm. Îmi doresc ca echipa mea să arate din ce în ce mai bine şi îmi doresc să mergem mai departe. Am încredere în jucătorii mei. Cu siguranţă că vor apărea alţi jucători faţă de ultima etapă din campionat.

Reclamă
Reclamă 4

Am mai spus-o, trebuie să fim motivaţi şi în afara terenului, dar cel mai important e să fim motivaţi în teren. Acolo trebuie să fim lei cu adevărat şi să ne luăm „prada” la fiecare meci. Pentru mine important este ca echipa să fie compactă, să profităm de spaţiile pe care le lasă şi să putem bloca construcţiile celor de la Maribor.

Şi noi avem calitate în echipă, jucători care pot decide jocul din execuţii şi din jocul colectiv pe care îl avem. Cred că cea mai importantă este dorinţa de a trece, de a demonstra în fiecare meci că suntem mai buni. Sper ca meciul de mâine să fie unul bun pentru noi, să ne dea încredere şi să ne bucurăm. Asta nu înseamnă nimic, chiar dacă am câştiga meciul de aici, ştim că Maribor are o echipă cu calitate, atât individual, cât şi colectiv”, a declarat Costel Gâlcă, la conferinţa de presă premergătoare meciului.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Mobilizare generală la FCSB, înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am arătat forţă!”

23:50

Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii înaintea dublei CFR Cluj – Neman Grodno: „Sper să reuşesc să le transmit asta”

23:14

Maribor – Universitatea Craiova LIVE VIDEO, exclusiv în AntenaPLAY (21:15). Echipa lui Costel Gâlcă începe aventura europeană

23:06

FRF a fost amendată pentru comportamentul rasist şi discriminatoriu al fanilor la EURO 2024. Fără fani la meciul din Kosovo

22:33

PAOK Salonic, victorie în turul 2 preliminar Champions League! Echipa lui Răzvan Lucescu, succes la limită cu Borac Banja Luka

22:25

Lovitura dată de FCSB înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am ajuns la un numitor comun!”

1 FotoKira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!” 2 FotoDenis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor 3 Ordinele de echipă. De ce să ajungi la ele? Analiza lui Adrian Georgescu 4 David Popovici e favoritul specialiştilor la medalia de aur olimpică la 200 m liber! Cum arată cotele la 100 m liber 5 Maribor – Universitatea Craiova e exclusiv în AntenaPLAY, joi, de la 21:15, în turul 2 preliminar al Conference League 2024-2025 6 Cine este noua perlă a lui Gigi Becali de la FCSB: „Vreau să iau 30 de milioane de euro pe el”. Ce îi lipsește acum
Citește și