Închide meniul

Cornel Dinu ştie ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB: „Are nevoie de el”

Alex Masgras Publicat: 26 iulie 2024, 10:45

Reclamă
Cornel Dinu ştie ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB: „Are nevoie de el

Cornel Dinu ştie ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB: "Are nevoie de el"

Colaj Cornel Dinu şi Gigi Becali / Hepta & Profimedia

Cornel Dinu ştie ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB. Fostul mare jucător şi antrenor de la Dinamo este de părere că formaţia roş-albastră are nevoie de un jucător precum Panagiotis Tachtsidis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul grec al celor de la CFR Cluj a fost dorit de Gigi Becali vara aceasta. Mai mult, grecul ar fi discutat şi cu Elias Charalambous un posibil transfer la campioana României, dar a ales în cele din urmă să îşi prelungească contractul cu formaţia din Gruia.

Cornel Dinu ştie ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB: „E un jucător care are de multe ori mingea legată la picior”

Cornel Dinu a avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbalistului grec şi consideră că este unul dintre cei mai valoroşi jucători din campionatul nostru:

„Tachtsidis este un jucător, în general, fotbalul din zona respectivă a făcut progrese deosebite, imprevizibil. Este un jucător de dribbling, care după părerea mea poate să facă evoluții de valoare în campionatul nostru.

E un jucător care are de multe ori mingea legată la picior. Poate pătrunde cu ea. E un jucător cu simțul porții, are calitate. (n.r. dacă are nevoie FCSB de Tachtsidis) În mod normal, da. Se pare că CFR a fost mai realist”, a declarat Cornel Dinu, la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali, aproape de transferul lui Tachtsidis: „Chiar el ne-a spus”

Gigi Becali a fost aproape de transferul lui Tachtsidis. Grecul era dorit de mai multe echipe, printre care şi FCSB.

„A fost greu să îl păstrăm pe Tachtsidis, pentru că au fost și acele discuții în mass-media. A avut oferte mult mai generoase decât cele de la CFR Cluj, la un moment dat își dorea să plece la o altă echipă.

Chiar el ne-a spus, spunea că inclusiv cei de la FCSB au întrebat dacă ar dori să meargă la ei. Nu m-aș mira pentru că este un jucător de calitate, de la el am aflat. Are o inteligență aparte, e cel mai bun mijlocaș ofensiv din Liga 1.

Reclamă

Înainte de toate, Tachtsidis are o inteligență care îi va permite să rămână în fotbal. Poate să fie și antrenor, poate să fie și în conducerea unui club. E un jucător cu care poți discuta, iar atunci când vorbești cu el despre un contract nu stă foarte mult timp, citește și nu are nevoie de impresar.

Îți oferă și acea recunoștință a încrederii când nu se apleacă foarte mult pe anumite documente, îți dă dovada că are încredere în tine și te obligă să ai același tratament față de el”, declara anterior Cristi Balaj, pentru sursa citată.

Panagiotis Tachtsidis a ajuns la CFR Cluj cu un an în urmă, liber de contract după despărţirea de Khor Fakkan. Jucătorul de 33 de ani a disputat 37 de meciuri în toate competiţiile stagiunii precedente. Grecul a marcat 7 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:29

LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente din Formula 1 a Marelui Premiu al Belgiei este LIVE în AntenaPLAY

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și