Închide meniul

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2024, 0:35

Reclamă
Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB - Oţelul 0-2

Vlad Chiricheş/ Profimedia

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce a fost criticat, ca urmare a greşelilor comise în înfrângerea suferită de FCSB cu Oţelul, scor 0-2. Fundaşul şi-a asumat eşecul şi i-a transmis un mesaj latifundiarului din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a greşit la primul gol marcat de Oţelul. FCSB a rămas fără victorie în Liga 1, în acest sezon, iar în următorul meci se va duela cu Maccabi Tel Aviv, pentru calificarea în turul trei preliminar din Champions League. Partida va fi miercuri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2

Vlad Chiricheş a transmis că jocul său pare „zeflemist” însă el îşi doreşte să înceapă construcţia încă de la nivelul fundaşilor. Acesta şi-a recunoscut greşeală, mărturisind că echipa a fost cu gândul la duelul cu Maccabi Tel Aviv.

„Jocul l-am început bine, am avut câteva ocazii bune. După a venit pasa aia a mea mai moale, îmi asum această înfrângere. Toate lucrurile mai rele au plecat de la faza aceea. Am primit gol, nu am reuşit să mai facem un joc bun.

Mi-e foarte greu să vorbesc despre ceilalţi, pasa mea a fost cam moale. Mi-e greu să-ţi răspund, să spun un motiv pentru care nu am reuşit să obţinem o victorie. Am fi putut să înscriem, păcat că nu am făcut-o. După, jocul a fost mai apăsător pentru noi.

Reclamă
Reclamă 4

Am discutat în vestiar, dacă nu aveam încredere că putem să întoarcem scorul, nu avea rost să ieşim de la vestiare. După a venit şi golul doi, o execuţie extraordinară şi ne-a fost şi mai greu.

Foarte probabil, cumva în subconştientul nostru, toată lumea vorbeşte de meciul cu Maccabi, şi probabil nu ne-a făcut bine asta. Se simţea în aer că nu era un meci atât de important, rezultatul arată asta. Ne-am prezentat lamentabil.

(N.r. Despre criticile lui Gigi Becali) Probabil, câteodată, jocul meu pare zeflemist, poate crede că joc la mişto, dar îmi doresc. Felul meu de a juca e să contruiesc din apărare, să ducem cât mai uşor mingea spre atacanţi. Poate nu e ce vrea patronul, dar sper ca în următoaree jocuri să fie mai bine şi să câştigăm”, a declarat Vlad Chiricheş, conform digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după ce FCSB a fost învinsă de Oţelul, scor 0-2. Patronul campioanei nu a avut milă de Vlad Chiricheş, cel care a greşit decisiv la primul gol marcat de gălăţeni.

(N.r. Sunteţi îngrijorat) Ăsta este obiectivul. Nu e nicio îngrijorare, pentru că acolo o să avem fundaşi centrali. Au fost astăzi?

Greşeşti o dată, de două ori, de 5 ori, dar tot dai pasă la adversar. Chiricheş, a făcut, a dres, îi mulţumim, dar nu poţi să dai doar pasă la adversar.

E adevărat, e jucător valoros Chiricheş, dar e prea lejer, dă pase la adversar, te nenoroceşte. El a pierdut meciul.

A mai greşit vreo trei şi îl tot ceartă pe ăla că nu e acolo unde dă el pasa. Într-un fel îl respect, că am făcut lucruri mari cu el, dar nu se poate aşa ceva”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:20

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

17:57

Deces în Satul Olimpic, în chiar prima zi a Jocurilor Olimpice 2024! Polițiștii fac cercetări

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY
Citește și