Închide meniul

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2024, 0:06

Reclamă
Gigi Becali a „distrus un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!

Gigi Becali a "distrus" un jucător, după FCSB - Oţelul 0-2

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după ce FCSB a fost învinsă de Oţelul, scor 0-2. Patronul campioanei nu a avut milă de Vlad Chiricheş, cel care a greşit decisiv la primul gol marcat de gălăţeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă de Oţelul şi a rămas fără victorie în Liga 1. Gălăţenii lui Dorinel Munteanu au urcat pe primul loc, cu şapte puncte acumulate, după primele trei etape disputate.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2

Gigi Becali a declarat că Vlad Chiricheş a fost cel care a pierdut meciul FCSB-ului. Patronul de la FCSB a transmis că fundaşul a pasat doar la adversar în meciul cu Oţelul.

„(N.r. Sunteţi îngrijorat) Ăsta este obiectivul. Nu e nicio îngrijorare, pentru că acolo o să avem fundaşi centrali. Au fost astăzi?

Greşeşti o dată, de două ori, de 5 ori, dar tot dai pasă la adversar. Chiricheş, a făcut, a dres, îi mulţumim, dar nu poţi să dai doar pasă la adversar.

Reclamă
Reclamă 4

E adevărat, e jucător valoros Chiricheş, dar e prea lejer, dă pase la adversar, te nenoroceşte. El a pierdut meciul.

A mai greşit vreo trei şi îl tot ceartă pe ăla că nu e acolo unde dă el pasa. Într-un fel îl respect, că am făcut lucruri mari cu el, dar nu se poate aşa ceva”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

Vlad Chiricheş a comis două gafe uriaşe, în doar două minute, în duelul dintre FCSB şi Oţelul, din etapa a treia a Ligii 1. Fundaşul central a greşit decisiv la golul marcat de Juri Cisotti, pe finalul primei reprize.

Reclamă

Oţelul a reuşit să deschidă scorul în minutul 44, Juri Cisotti reuşind să marcheze, cu un şut din interiorul careului, la care Andrei Vlad nu a avut nicio reacţie.

Faza a pornit de la greşeala lui Vlad Chiricheş. Fundaşul a preluat greşit, din pasa lui David Kiki. Juri Cisotti a fost pe fază şi a preluat imediat, reuşind să finalizeze acţiunea marcând.

În minutul 45+1, Vlad Chiricheş a gafat din nou. Malcom Edjouma a pasat la mijlocul terenului către fundaşul central, însă acesta a pasat ulterior direct către un adversar, Telles. Mijlocaşul lui Dorinel Munteanu a fost aproape să marcheze, însă a irosit o ocazie uriaşă, şutând pe lângă poarta lui Andrei Vlad.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:45

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei se desfășoară ACUM, live în AntenaPLAY

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și