Închide meniul

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele de start

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2024, 21:00

Reclamă
Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele de start

Sepsi - Dinamo, LIVE TEXT, 22:00

Sepsi - Dinamo/ Hepta

Sepsi – Dinamo, duelul din etapa a treia a Ligii 1, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 22:00. „Câinii” țintesc victoria, după succesul categoric înregistrat în etapa precedentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a impus în duelul cu Petrolul, scor 4-1. În prima etapă a sezonului, „câinii” au fost învinși dramatic de CFR Cluj, scor 2-3, după ce au condus cu 2-0.

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00. Echipele de start

Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, Ninaj, Fl. Ștefan – Oteliță, Alimi, M. Sota, K. Varga – C. Matei, Kallaku – M. Coman
Rezerve: D. Moldovan, Gyenge, Kecskés, Breij, Hajdin, Siger, Drăghiceanu, Popsa, Bardea, Neskovic
Antrenor: Bernd Storck

Dinamo: Golubovic – Cr. Costin, Boateng, Homawoo, Opruț – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Abdallah, Selmani, D. Politic
Rezerve: A. Roșca – Pașcalău, Licsandru, Bordușanu, P. Neagu, A. Bani, Patriche, Caragea, Sivis, Dr. Irimia, Amzăr
Antrenor: Zeljko Kopic

Cu o victorie, Sepsi poate urca pe primul loc în Liga 1. Covăsnenii sunt singurii care au bifat două victorii, în primele două runde din acest sezon. Echipa lui Storck s-a impus în duelurile cu Gloria Buzău și Poli Iași.

Reclamă
Reclamă 4

În sezonul precedent, Sepsi a învins-o pe Dinamo în ambele confruntări directe. Covăsnenii s-au impus cu un categoric 3-0 în retur, și au câștigat și returul disputat pe teren propriu, scor 2-1.

Ultima victorie înregistrată de Dinamo, pe terenul lui Sepsi, datează din 2019. La momentul respectiv, „câinii” se impuneau cu 1-0, grație unui gol marcat de Daniel Popa, actualul atacant al celor de la FCSB.

Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

Andrei Nicolescu a dezvăluit cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo. În ciuda faptului că a marcat două goluri în două meciuri jucate în tricoul „câinilor”, mijlocașul este în continuare nemulțumit de jocul său.

Reclamă

Andrei Nicolescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Cîrjan și a dezvăluit că Zeljko Kopic și l-a dorit pe acesta la Dinamo. De asemenea, administratorul special al „câinilor” a transmis că are mare încredere în potențialul mijlocașului de 21 de ani, transferat de la Rapid.

A fost ideea noastră să îl aducem și evident antrenorul a văzut potențial în el. Am fost la unison pe această direcție. A fost un moment în care am văzut această posibilitate.

Noi credem foarte mult în el, credem că poate avea o constanță și evoluții foarte bune. Trebuie să nu mai pună atât de multă presiune pe el. El nici după aceste două meciuri nu era atât de mulțumit de evoluția lui și trebuie să îl potolim un pic.

Își pune mereu presiune pe el și poate de-asta oamenii l-au judecat”, a declarat Andrei Nicolescu, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:50

Jaqueline Cristian, după victoria uriaşă de la Jocurile Olimpice 2024 cu Garcia: „Mă simt datoare să dau tot ce am mai bun”

20:44

„Ceea ce am văzut la Paris, am văzut doar în Asia!” Bernadette Szocs, surprinsă de ceea ce a găsit la Jocurile Olimpice 2024

20:14

Video„Ce meci de senzație!” Promisiunea făcută de Elisabeta Lipă, după ce a văzut victoria fabuloasă obținută de Jaqueline Cristian

19:55

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și