Închide meniul

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2024, 14:03

Reclamă
Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

Sepsi - Dinamo, LIVE TEXT, 22:00

Sepsi - Dinamo/ Hepta

Sepsi – Dinamo, duelul din etapa a treia a Ligii 1, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 22:00. „Câinii” țintesc victoria, după succesul categoric înregistrat în etapa precedentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a impus în duelul cu Petrolul, scor 4-1. În prima etapă a sezonului, „câinii” au fost învinși dramatic de CFR Cluj, scor 2-3, după ce au condus cu 2-0.

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00

Cu o victorie, Sepsi poate urca pe primul loc în Liga 1. Covăsnenii sunt singurii care au bifat două victorii, în primele două runde din acest sezon. Echipa lui Storck s-a impus în duelurile cu Gloria Buzău și Poli Iași.

În sezonul precedent, Sepsi a învins-o pe Dinamo în ambele confruntări directe. Covăsnenii s-au impus cu un categoric 3-0 în retur, și au câștigat și returul disputat pe teren propriu, scor 2-1.

Ultima victorie înregistrată de Dinamo, pe terenul lui Sepsi, datează din 2019. La momentul respectiv, „câinii” se impuneau cu 1-0, grație unui gol marcat de Daniel Popa, actualul atacant al celor de la FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Echipele probabile:

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, Florin Stefan – Otelita, Sota Mino, Alimi, Varga – Kallaku, C. Matei – M. Coman
Rezerve: Moldovan, Gyenge, Breij, Hajdin, Siger, Popsa, Drăghiceanu, Bardea, Neskovic
Antrenor: Bernd Storck

Dinamo: Golubovic – C. Costin, Boateng, Homawoo, Opruț – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Abdallah, Selmani, Politic
Rezerve: Roșca, Ailiesei, Bordușanu, A.Irimia, Pașcalău, Rotund, Licsandru, Sivis, A. Florescu, Patriche, Bani, Amzăr, Caragea
Antrenor: Zeljko Kopic

Reclamă

Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

Andrei Nicolescu a dezvăluit cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo. În ciuda faptului că a marcat două goluri în două meciuri jucate în tricoul „câinilor”, mijlocașul este în continuare nemulțumit de jocul său.

Andrei Nicolescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Cîrjan și a dezvăluit că Zeljko Kopic și l-a dorit pe acesta la Dinamo. De asemenea, administratorul special al „câinilor” a transmis că are mare încredere în potențialul mijlocașului de 21 de ani, transferat de la Rapid.

A fost ideea noastră să îl aducem și evident antrenorul a văzut potențial în el. Am fost la unison pe această direcție. A fost un moment în care am văzut această posibilitate.

Noi credem foarte mult în el, credem că poate avea o constanță și evoluții foarte bune. Trebuie să nu mai pună atât de multă presiune pe el. El nici după aceste două meciuri nu era atât de mulțumit de evoluția lui și trebuie să îl potolim un pic.

Își pune mereu presiune pe el și poate de-asta oamenii l-au judecat”, a declarat Andrei Nicolescu, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:10

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

17:57

Deces în Satul Olimpic, în chiar prima zi a Jocurilor Olimpice 2024! Polițiștii fac cercetări

17:55

Novak Djokovic, victorie în 54 de minute la JO 2024! Reacție colosală a lui Matthew Ebden, după ce a câștigat singurul său game

17:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

16:28

„Am avut piele de găină” Ana Bogdan, după prima participare la Jocurile Olimpice 2024: „Meciul acesta îmi dă speranţă”

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY
Citește și