Închide meniul

Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu! Anunțul „Regelui” despre preluarea naționalei

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2024, 15:17

Reclamă
Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu! Anunțul Regelui” despre preluarea naționalei

Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă

Gică Hagi a dezvăluit când îi va da răspunsul final lui Răzvan Burleanu. „Regele” a făcut anunțul, după ce oficialii FRF l-au pus primul pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a oferit declarații înaintea partidei echipei sale, Farul, cu Botoșani. Partida se va disputa mâine, de la ora 19:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu

Gică Hagi a transmis că după meciul cu Botoșani va face „lumină” și va dezvălui ce decizie a luat, cu privire la viitorul său, acesta având ca termen până pe 16 august să le comunice oficialilor FRF decizia sa. Managerul constănțenilor va fi nevoit să renunțe la echipă și să-și cedeze acțiunile, în cazul în care va prelua naționala, pentru a nu exista astfel un conflict de interese.

De asemenea, Hagi a subliniat că este concentrat pe deplin la ceea ce are de făcut la Farul, pentru moment, dat fiind și faptul că echipa nu a înregistrat nicio victorie în acest sezon.

„Nu știu, vom vedea. Vorbim de meciul cu Botoșani. După meciul cu Botoșani, cu siguranță voi anunța decizia pe care am luat-o.

Reclamă
Reclamă 4

(N.r. Poate fi ultimul meci la Farul?) E un meci important. Hai să ne concentrăm și după meci veți auzi în ce direcție, dar, vă dați seama, că e un proiect important la Constanța”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu au fost făcute de Ciprian Marica. Acţionarul minoritar al Farului e sigur că „Regele” are nişte dorinţe greu de îndeplinit de către FRF.

La prima întâlnire Hagi – Burleanu, fostul lider al Generaţiei de Aur i-a explicat şefului de la FRF în ce condiţii poate lăsa Farul, fără să existe mari probleme la club după plecarea sa. Negocierile vor continua, dar Hagi are ultimatum până pe 16 august.

Reclamă

Mă așteptam ca Federația să facă mai mult pentru Edi Iordănescu. Mă aștept să facă unele compromisuri și să facă niște lucruri și pentru Gică Hagi. Îmi imaginez că Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat.

Gică e obișnuit de la Farul ca el să decidă tot ce se petrece la echipă. Și atunci, din punctul ăsta de vedere, Federația trebuie să facă niște concesii și să accepte niște reguli clare pe care Gică le va avea

Eu știu cât de mult își dorește Gică o nouă provocare. Și pentru el, pentru că știu că-și dorește să fie antrenorul echipei naționale, mi-aș dori ca acest lucru să se îndeplinească. Chiar dacă nu avem un backup și nu știm ce vom face sau care vor fi datele problemei mai departe pentru Farul. Dar pentru Gică personal, mă gândesc că acestă provocare ar fi benefică”, a spus Marica, citat de fanatik.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele de start

20:50

Jaqueline Cristian, după victoria uriaşă de la Jocurile Olimpice 2024 cu Garcia: „Mă simt datoare să dau tot ce am mai bun”

20:44

„Ceea ce am văzut la Paris, am văzut doar în Asia!” Bernadette Szocs, surprinsă de ceea ce a găsit la Jocurile Olimpice 2024

20:14

Video„Ce meci de senzație!” Promisiunea făcută de Elisabeta Lipă, după ce a văzut victoria fabuloasă obținută de Jaqueline Cristian

19:55

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și