Închide meniul

Ana Maria Bărbosu, după concursul de calificare în finala pe echipe: „Românii trebuie să fie mândri de noi. Nadia m-a felicitat”

Publicat: 28 iulie 2024, 14:59

Reclamă
Ana Maria Bărbosu, după concursul de calificare în finala pe echipe: „Românii trebuie să fie mândri de noi. Nadia m-a felicitat

Ana Maria Bărbosu: : "Românii trebuie să fie mândri de noi. Nadia m-a felicitat"

Ana Maria Bărbosu / Profimedia Images

Sportiva română Ana Maria Bărbosu a declarat, duminică, la finalul primei subdiviziuni din concursul de calificare la gimnastică artistică de la Jocurile Olimpice de la Paris, că românii ar trebui să fie mândri de toată echipa, pentru că a avut o evoluţie bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu cred că trebuie să le promitem nimic românilor, trebuie să se bucure de noi pentru că nu am mai fost calificaţi de 12 ani. Eu cred că am reprezentat România foarte frumos, cu zâmbetul pe buze, am fost o echipă unită, ne-am încurajat între noi şi cred că trebuie să fie mândri de noi. Azi am avut fanii în tribună pe care i-am auzit şi a fost foarte frumos. Pe mine m-a felicitat Nadia Comăneci pentru că m-am descurcat cu exerciţiul şi am reuşit să-l duc până la sfârşit şi să aduc o notă decentă echipei şi sunt sigură că şi celorlalte fete le-a spus la fel, lucruri de încurajare şi pozitive”, a spus Bărbosu la zona mixtă.

Ana Maria Bărbosu, după concursul de calificare în finala pe echipe: „Românii trebuie să fie mândri de noi. Nadia m-a felicitat”

Ea a precizat că aşteptarea până va afla dacă România se califică în finală va fi grea, dar s-a arătat încrezătoare.

A fost un concurs foarte frumos, extraordinar, sala plină, cu public de la prima oră. Şi nu mă aşteptam la asta, să intru în sală şi să văd tot acest public. Sunt foarte mândră de mine şi de fete, am mers foarte bine până la paralele, unde am avut greşeli, dar sperăm să intrăm în finala pe echipe şi să le rezolvăm. Eu cred că am progresat foarte mult şi avem integrale foarte frumoase. Ştim foarte bine să le facem, doar că astăzi nu am arătat. Dacă vom reuşi să mai facem cel puţin încă un concurs, vom reuşi să le arătăm.

Aşteptarea va fi grea, dar am mai fost o dată la Mondiale în aceeaşi situaţie. Sperăm să fie la fel, să fie cu noroc ca atunci. Ne dorim din toată inima să ajungem cu echipa în finală. Acum nu mai depinde de noi, ci de celelalte echipe. Eu am însă speranţa că putem intra în finală, ne dorim foarte mult şi am muncit mult pentru asta, trebuie doar să aşteptăm”, a mai spus Ana Maria Bărbosu, potrivit agerpres.ro. Ea a precizat că îşi doreşte să se califice în trei finale la individual.

Reclamă
Reclamă 4

În concursul pe echipe, România a totalizat 159,497 puncte, fiind devansată de Marea Britanie, 160,830 puncte. În prima subdiviziune au evoluat doar două echipe, alături de sportive din Elveţia, Mexic, Africa de Sud, Ucraina, Bulgaria, Indonezia. Româncele îşi vor cunoaşte poziţiile finale din calificări după celelalte patru subdiviziuni.

Amalia Ghigoarţă: „Sper să avem suficiente puncte pentru calificarea în finală”

Gimnasta Amalia Ghigoarţă a afirmat, duminică, după ce a evoluat cu echipa României în prima subdiviziune din concursul de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris, că este încrezătoare în şansele de pătrundere în ultimul act şi că va sta cu emoţii până la final.

Sunt foarte fericită, mi-am făcut treaba, a fost un concurs foarte bun. Şi sunt mândră foarte tare că am ajuns aici la Olimpiadă. Sper să fie suficiente puncte pentru calificare. Vom sta cu emoţii până diseară şi vom vedea”, a declarat Ghigoarţă.

Reclamă

Ea a precizat că a avut cele mai mari emoţii la bârnă. „Cele mai multe emoţii le-am avut la bârnă. După ce am terminat cu bârna m-am simţit mai bine. Atmosfera este foarte frumoasă, m-am simţit foarte bine, publicul de asemenea a fost foarte frumos”, a spus ea, potrivit sursei citate.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:55

Farul – Botoşani 0-0. Poate fi meciul de adio al lui Gică Hagi pe banca Farului. „Regele”, aproape de naţională

18:29

Bernadette Szocs, după eliminarea de la dublu mixt, la JO 2024: „Sunt supărată. Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe români”

18:25

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici s-a calificat în semifinale

18:21

Dănuţ Lupu a reînviat „războiul” cu Gică Hagi: „Nu va reuşi niciodată să facă ce a făcut Edi Iordănescu la naţională!”

17:51

„Un rezultat uimitor!” George Russell a vorbit despre mutarea de geniu care i-a adus victoria în Marele Premiu al Belgiei

17:40

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au ratat calificarea în semifinale la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și