Închide meniul

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

Alex Masgras Publicat: 27 iulie 2024, 23:23

Reclamă
Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

David Popovici, înaintea unei curse / Profimedia

Acesta este programul Team România la Jocurile Olimpice 2024, ziua 2. Canotaj, tenis, tenis de masă, gimnastică artistică, înot, polo şi scrimă sunt sporturile în care România va avea reprezentanţi în a doua zi de concurs de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

În ziua de duminică intră în concurs şi David Popovici unul dintre favoriţii la medalie în proba de 200 de metri liber. Campionul european şi mondial va începe competiţia cu seriile la 200 de metri liber, de la ora 12:00.

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

Ziua începe încă de dimineaţă, atunci când echipa feminină de gimnastică va intra în calificări, de la ora 10:00. De la ora 11:25 va intra Mălina Călugăreanu în concursul de floretă, iar de la 11:30 vor intra în scenă sportivii care ne reprezintă la canotaj.

De la ora 11:00 va juca şi Bernadette Szocs, în turneul de simplu feminin, urmând să revină după-amiază, alături de Ovidiu Ionescu, în sferturile probei de dublu mixt.

Seara, David Popovici va înota pentru un loc în finala la 200 de metri liber, în timp ce naţionala de polo masculin a României va disputa primul meci de la Paris de la ora 22:05, contra Greciei.

Reclamă
Reclamă 4

Gimnastică

Tenis de masă

Scrimă

Canotaj

Înot

Polo

Tenis

Mesajul de mare campion al lui David Popovici, înainte de plecarea Team România spre Jocurile Olimpice 2024

Mesajul de mare campion al lui David Popovici, înainte de plecarea Team România spre Jocurile Olimpice 2024 ne arată cât de montat este cel considerat unul dintre cei mai mari înotători din istorie, înainte de competiţia majoră de la Paris.

„E atât de greu să te califici la Jocurile Olimpice. Toată lumea vorbeşte despre performanţă, despre medalii şi e de înţeles, însă e o performanţă atât de impresionantă şi doar să te califici aici. Şi voiam să mă folosesc să ne felicit pe toţi cei care suntem aici. Suntem în jur de 100 de sportivi calificaţi.

Voiam să le urez succes. Şi în legătură cu toate aşteptările pe care le are fie mass-media, fie publicul de la noi, noi suntem sportivi şi avem obiective, nu ne bazăm pe aşteptări, nu ne luăm după aşteptări. Asta voiam să spun, succes nouă şi sperăm că o să vă placă”, a declarat David Popovici.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 28 iul.

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

0:33 28 iul.

Cu cine luptă David Popovici pentru aur la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice. Timpii lui Pan Zhanle, la 4×100 m

0:20 28 iul.

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi: „E ceva special!” / „Mă simt foarte bine”

23:50

Sepsi – Dinamo 1-1! Neagu, gol la 2 minute după ce a intrat pe teren. „Câinii” rămân fără victorie la Sfântu Gheorghe din 2019

23:11

Eliza Samara, în turul 2, la proba de simplu de tenis de masă de la Jocurile Olimpice 2024

22:59

„Fum alb! Avem antrenor la națională” Basarab Panduru mai are o singură nedumerire, după negocierile purtate de Răzvan Burleanu

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și