Închide meniul
LIVE SCORE

Farul – Botoşani 0-0. Poate fi meciul de adio al lui Gică Hagi pe banca Farului. „Regele”, aproape de naţională

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iulie 2024, 18:55

Reclamă
Farul – Botoşani 0-0. Poate fi meciul de adio al lui Gică Hagi pe banca Farului. „Regele, aproape de naţională

Farul - Botoşani LIVE SCORE

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Farul – Botoşani, va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro, de la ora 19:00. Liviu Ciobotariu debutează pe banca moldovenilor, după ce Iftime l-a numit în funcţie în urma demiterii lui Bogdan Andone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Botoşani este pe ultimul loc în Liga 1 înaintea disputării etapei cu numărul 3 din campionat. Nici Farul nu are un început deloc bun, având doar un punct după două etape.

Farul – Botoşani LIVE SCORE

Min. 1: A început meciul!

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, M. Popescu, Gustavo, Cr. Ganea – Dican, Queiros, Grameni – Grigoryan, G. Iancu, V. Ciobanu
Rezerve: Ducan, Grosu, Dănuleasa, M. Balașa, A. Cocoș, Nedelcu, Casap, Vînă, Radaslavescu, Doicaru, Stoian, Rivaldinho
Antrenor: Gheorghe Hagi

FC Botoșani: E. Pap – Sadiku, A. Miron, Șeroni, Pavlovic – Aldair, E. David – F. Adams, Ed. Florescu, Bodișteanu – Chică Roșă
Rezerve: Kukic, A. Ciobanu, Petro, Celea, Mouaddib, Kaprof, L. Fulop, D. Ștefan, Romano, Ilas, E. Lopez
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Reclamă
Reclamă 4

Liviu Ciobotariu a revenit în Liga 1! El l-a înlocuit pe Bogdan Andone la FC Botoşani

Liviu Ciobotariu a fost prezentat oficial la Botoşani. Antrenorul a revenit în Liga 1, după ce în toamna trecută s-a despărţit de Sepsi.

Liviu Ciobotariu le-a mai antrenat, în trecut, şi pe Dinamo, Poli Iaşi, AS Tg. Mureş, Voluntari şi Hermannstadt, printre altele. De asemenea, acesta a mai fost antrenorul celor de la Botoşani în perioada noiembrie 2018 – iunie 2019, perioadă în care a înregistrat 25 de meciuri pe banca moldovenilor.

„Suntem încântați să anunțăm numirea lui Liviu Ciobotariu în funcția de antrenor principal al FC Botoșani. În vârstă de 53 de ani, noul tehnician al „roș-alb-albaștrilor” are o carieră impresionantă și o experiență vastă, atât ca jucător, cât și ca antrenor.

Reclamă

Ca antrenor, Liviu Ciobotariu le-a pregătit în țară pe FC Național, CS Otopeni, Pandurii Tg. Jiu, CF Brăila, Dinamo II, Dinamo, CSM Iași, FC Vaslui, FC Botoșani, FC Hermannstadt, FC Voluntari și Sepsi OSK Sf. Gheorghe, formație cu care și-a trecut în palmares Supercupa României în ediția 2023-2024. În străinătate, Liviu Ciobotariu le-a pregătit pe Al-Faisaly, Al-Tai și naționala Libanului.

Liviu Ciobotariu se întoarce la FC Botoșani, formație pe care a mai pregătit-o în sezonul 2018-2019. Atunci, în cele 25 de meciuri cu Ciobi pe bancă, „roș-alb-albaștrii” au obținut 14 victorii, au terminat nedecis în patru confruntări și au cedat în șapte jocuri.

Mult succes Liviu Ciobotariu în acest nou mandat pe banca FC Botoșani”, a anunţat Botoşani, pe site-ul oficial al clubului.

Gică Hagi a primit oficial o ofertă de a deveni selecţionerul României!

Gică Hagi a primit oficial oferta de a prelua naţionala României, după ce Edi Iordănescu a decis să nu continue pe banca tricolorilor.

Gică Hagi trebuie să dea un răspuns, dacă acceptă sau nu oferta de a prelua naţionala, până pe 16 august.

Eu am înţeles că Gică Hagi a fost ofertat oficial, personal de către preşedintele federaţiei. A rămas ca Gică să se gândească, mingea este la Gică. După mine, ca analiză aşa, este ultima şansă a lui Gică. Nu e nemuritor nici Gică, face 60 de ani. Eu ştiu că el vrea foarte tare, dar sunt nişte lucruri acolo, cu legislaţia.

El este şi acţionar şi antrenor, e puţin complicat, dar se poate degreva de lucruri de acolo, după mine, e ultima lui şansă. Cine vine selecţioner? Eu cred că Gică Hagi.

Mi-aduc aminte că a fost o discuţie acum vreo doi ani de zile, exact după ce am luat ultimul loc în Liga Natiunilor, că Hagi a intrat la televizor şi a zis că se poate face performanţă în România, noaptea a fost ofertat, iar a doua zi au venit sponsori şi primarul de la Constanţa, Gică, ne-ai adus pe toţi lângă tine şi acum pleci şi Gică a spus, domne, eu nu pot.

De data aceasta, diferenţa este că Gică a spus, lăsaţi-mă să văd, iar preşedintele i-a dat termen până pe 16 august. În timpul ăsta, eu cred că Gică va rezolva problemele. România, atacând calificarea la Mondial cu Gică Hagi, parcă dă încredere mai mare tuturor”, a spus Aurel Ţicleanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:07

VideoGeorge Russell s-a bucurat ca un copil după victoria uriaşă din Marele Premiu al Belgiei! Imagini fabuloase cu pilotul Mercedes

18:29

Bernadette Szocs, după eliminarea de la dublu mixt, la JO 2024: „Sunt supărată. Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe români”

18:25

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici s-a calificat în semifinale

18:21

Dănuţ Lupu a reînviat „războiul” cu Gică Hagi: „Nu va reuşi niciodată să facă ce a făcut Edi Iordănescu la naţională!”

17:51

„Un rezultat uimitor!” George Russell a vorbit despre mutarea de geniu care i-a adus victoria în Marele Premiu al Belgiei

17:40

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au ratat calificarea în semifinale la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și