Închide meniul

Liviu Ciobotariu a revenit în Liga 1! A fost prezentat oficial la Botoşani, în locul lui Bogdan Andone

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2024, 18:27

Reclamă
Liviu Ciobotariu a revenit în Liga 1! A fost prezentat oficial la Botoşani, în locul lui Bogdan Andone

Liviu Ciobotariu a revenit în Liga 1

Liviu Ciobotariu/ Profimedia

Liviu Ciobotariu a fost prezentat oficial la Botoşani. Antrenorul a revenit în Liga 1, după ce în toamna trecut s-a despărţit de Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime l-a demis pe Bogdan Andone, după doar două etape disputate din nou sezon. Moldovenii au înregistrat două înfrângeri, în primele două meciuri jucate.

Liviu Ciobotariu a fost prezentat oficial la Botoşani

Liviu Ciobotariu le-a mai antrenat, în trecut, şi pe Dinamo, Poli Iaşi, AS Tg. Mureş, Voluntari şi Hermannstadt, printre altele. De asemenea, acesta a mai fost antrenorul celor de la Botoşani în perioada noiembrie 2018 – iunie 2019, perioadă în care a înregistrat 25 de meciuri pe banca moldovenilor.

„Suntem încântați să anunțăm numirea lui Liviu Ciobotariu în funcția de antrenor principal al FC Botoșani. În vârstă de 53 de ani, noul tehnician al „roș-alb-albaștrilor” are o carieră impresionantă și o experiență vastă, atât ca jucător, cât și ca antrenor.

Ca antrenor, Liviu Ciobotariu le-a pregătit în țară pe FC Național, CS Otopeni, Pandurii Tg. Jiu, CF Brăila, Dinamo II, Dinamo, CSM Iași, FC Vaslui, FC Botoșani, FC Hermannstadt, FC Voluntari și Sepsi OSK Sf. Gheorghe, formație cu care și-a trecut în palmares Supercupa României în ediția 2023-2024. În străinătate, Liviu Ciobotariu le-a pregătit pe Al-Faisaly, Al-Tai și naționala Libanului.

Reclamă
Reclamă 4

Liviu Ciobotariu se întoarce la FC Botoșani, formație pe care a mai pregătit-o în sezonul 2018-2019. Atunci, în cele 25 de meciuri cu Ciobi pe bancă, „roș-alb-albaștrii” au obținut 14 victorii, au terminat nedecis în patru confruntări și au cedat în șapte jocuri.

Mult succes Liviu Ciobotariu în acest nou mandat pe banca FC Botoșani”, a anunţat Botoşani, pe site-ul oficial al clubului.

Bogdan Andone s-a despărţit de FC Botoşani

Bogdan Andone s-a despărţit oficial de FC Botoşani! Echipa moldoveană a anunţat pe contul de Facebook şi pe site-ul oficial că Andone nu mai este antrenorul formaţiei patronate de Valeriu Iftime.

Reclamă

Cu Bogdan Andone pe bancă, FC Botoşani s-a salvat in extremis, sezonul trecut, de la retrogradare. La baraj, FC Botoşani a învins-o pe Mioveni. Liviu Ciobotariu ar urma să fie înlocuitorul lui Andone la FC Botoşani.

„Colaborarea dintre FC Botoșani și antrenorul Bogdan Andone a ajuns astăzi la final.

Numit antrenor al FC Botoșani la sfârșitul anului trecut, Bogdan Andone i-a condus pe “roș-alb-albaștri” în 22 de partide. Cu Bogdan Andone pe bancă, FC Botoșani a câștigat opt meciuri, a remizat în cinci jocuri și a suferit nouă înfrângeri.

Împreună am parcurs un drum dificil pentru a ne salva de la retrogradare, într-un moment în care nimeni nu mai credea că acest lucru ar fi posibil.

Mulțumim, Bogdan Andone, pentru perioada petrecută la FC Botoșani și mult succes în carieră”, a transmis FC Botoşani pe site-ul oficial.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34 25 iul.

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06 25 iul.

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00 25 iul.

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00 25 iul.

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 5 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și